Приоритет за Възраждане са националната сигурност, суверенитета на България и

...
Приоритет за Възраждане са националната сигурност, суверенитета на България и
Коментари Харесай

Приоритетите на Възраждане: Национална сигурност, суверенитет и демографското развитие на страната

Приоритет за " Възраждане " са националната сигурност, суверенитета на България и демографското развиване на страната. Това оповестиха от партията по време на оповестяването на листите си с претендентите за народни представители за изборите на 4 април за Пловдив град /16 МИР/ и Пловдив област /17 МИР/.
Водач на градската листа е Елена Гунчева, а отпред на претендентите от региона е локалният водач Ангел Георгиев, стана ясно от събитието в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Пловдив.
 Съдийката от Яневагейт Румяна Ченалова повежда листа на Възраждане (ВИДЕО) Съдийката от " Яневагейт " Румяна Ченалова повежда листа на " Възраждане " (ВИДЕО)
Бившата съдийка Румяна Ченалова, която стана известна към абсурда " Яневагейт ", ще бъдe лидер на листа на партия " Възраждане " за пред...
акцентира Георгиев.
Елена Гулина добави, че партията им отстоява българските и национални ползи и тяхната цел е да обезпечат такова настояще, че да има бъдеще за децата.
От Възраждане подчертаха, че без значение от решението на държавното управление и ограниченията, които вероятно ще се вземат, те ще се качат на връх Шипка в деня на Националния празник - 3 март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР