Принцесата на Уелс популяризира важността на първите години от живота

...
Принцесата на Уелс популяризира важността на първите години от живота
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън сподели трогателна бебешка СНИМКА

Принцесата на Уелс разпространява значимостта на първите години от живота на детето, като показа архивна фотография на себе си като дете с татко си Майкъл Мидълтън в нейния и Instagram акаунта на принц Уилям.

„ Лицата са най-хубавата играчка на детето. Във вторник стартирахме #ShapingUs, с цел да насочим вниманието към жизненоважната роля, която играят ранните ни години в оформянето на останалата част от живота ни.

Този уикенд ще се радваме всички вие да прекарате време с вашите другари, фамилии, сътрудници и общността, разговаряйки за ранното ви детство и по какъв начин то е повлияло на живота ви.

Надявам се, че и вие обмисляте да се присъедините към мен и да споделите своя фотография преди петия си рожден ден, с цел да помогнете в тези диалози, както и да споделите усмивки и мемоари “, написа Катрин в надписа на фотографията и добави, че фрагментът е изработен от нейната майка, Карол.

Припомняме, че брачната половинка на бъдещия крал на Великобритания Кейт Мидълтън посети най-големия закрит пазар в Европа, където описа за своята самодейност Shaping Us - поддръжка и развиване на децата в ранна възраст.
   View this post on Instagram   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР