Принц Уилям ускорява подготовката си да поеме задълженията на баща

...
Принц Уилям ускорява подготовката си да поеме задълженията на баща
Коментари Харесай

Чарлз и Уилям делят власт и богатство на тайни срещи

Принц Уилям форсира подготовката си да поеме отговорностите на татко си принц Чарлз, написа в. " Дейли остарял ".
37-годишният херцог на Кеймбридж се приготвя да стане правоприемник на трона, когато Чарлз поеме властта от кралицата в качеството си на идващия крал на Англия.
Както се счита, Уилям автоматизирано ще наследи купата на татко си както и " Херцогството Корнуол " на стойност над 1 милиард английски лири - огромно портфолио от земи и недвижима благосъстоятелност, което обезпечава приходи на наследника на английската корона, когато настъпи съответният ден.
В предишното бе разкрито, че Уилям взе участие в секрети срещи в херцогството в границите на подготовката си да наследи татко си.
Сега Daily Star Online разкри, че принцът е взел участие в следващата сходна среща, неговата четвърта от началото на годината, като броят на въпросните срещи е по-голям от всеки път.
Срещата е включена в формалния календар на Кралското семейство. Според календара Уилям е взел участие в три сходни срещи през 2018 година и единствено в две през 2017 година.
Уилям, който в петък се завърна от кралска аудиенция в Пакистан дружно с Кейт Мидълтън, е участвал на следващата такава среща на 12 септември.

Срещите са отдадени на въпросите, свързани с имуществото на Херцогството на Корноул, което Уил ще наследи, когато поеме ролята на татко си. Дневният ред на срещите се пази в загадка, като на обществото не се оповестява даже и най-малката детайлност.
Херцогството включва към 134,000 акра земя в над 23 графства във Англия. Смята се, че имуществото се прави оценка на над 1 милиард английски лири.

Съобщава се, че то е донесло доходи на Чарлз през миналата година в размер на 20.5 милиона английски лири. Той употребявал парите за финансирането на свои действия, както и за покриването на фамилните разноски, в това число и за Уилям и Кейт, Хари и Меган Маркъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР