Принц Хари се завърна във Великобритания за погребението на принц

...
Принц Хари се завърна във Великобритания за погребението на принц
Коментари Харесай

Хари удължава престоя си във Великобритания след двучасов разговор с баща си и брат си

Принц Хари се завърна във Англия за погребението на принц Филип тази събота, а кралското семейство се надява визитата му да помогне за стопляне на връзките с роднините му след спорното изявление с Опра Уинфри.

Хари е закупил „ отворен билет” за полета си назад към Лос Анджелис и ще остане още няколко дни след , оповестиха.

Решението му евентуално е взето след извършения 2-часов диалог с принц Уилям и принц Чарлз след погребалната работа в параклиса „ Сейнт Джордж “ в замъка Уиндзор. Според източници и тримата не прекрачват границата на положителния звук, а удълженият му престой във Англия е несъмнено доказателство, че са съумели да изгладят връзките си.

Напомняме, че след погребението той е видян да разменя няколко думи с брат си и брачната половинка му Кейт Мидълтън. По време на формалната част те не стоят един до различен, а са разграничени от най-големия внук на принц Филип и кралица Елизабет Втора - принц Питър Филипс.

Останалите членове към кралското семейство обаче не са по никакъв начин доброжелателни - съгласно източници принцеса Ан, принц Едуард и брачната половинка му Софи не му проговарят преди, по време на и след службата. Принц Андрю е единственият човек, който е топъл и привлекателен, което съгласно мнозина не е по никакъв начин инцидентно - скандалният му брак с някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън също го трансформира в „ фамилен аутсайдер”.

 заравяне принц Филип Getty

Разбира се, има още една значима причина, която не трябва да подценяваме - след 2 дни, на 21-ви април, кралица Елизабет Втора навършва 95 години. С тъга отчитаме, че това ще бъде най-самотният ѝ рожден ден до момента и евентуално не е изненада за никого, че за първи път от десетилетия тя няма да снима своя обичаен празничен портрет.

Напомняме, че формалният рожден ден на кралицата се празнува с церемониал във втората събота на месец юни - по традиция от деветнадесети век формалният рожден ден на монарха се отбелязва през лятото поради по-благоприятните метеорологични условия.

 кралица елизабет втора заравяне Getty

Кралските братя евентуално ще се срещнат още веднъж още на 1 юли тази година, когато се навършват 60 години от рождението на починалата им майка - принцеса Даяна. На този ден в двореца Кенсингтън ще бъде открит неин монумент.

„ Още е доста рано, само че тъкмо това е първата крачка, която принц Филип би желал те да създадат един към друг”, споделят източници.
 Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР