Принадлежащият на компанията ZTE бранд Nubia представи на голямото изложение

...
Принадлежащият на компанията ZTE бранд Nubia представи на голямото изложение
Коментари Харесай

MWC 2019: ZTE анонсира часовника-смартфон Nubia Alpha

Принадлежащият на компанията ZTE бранд Nubia показа на огромното ревю MWC 2019 в Барселона забавното мобилно устройство Nubia Alpha с дълъг еластичен екран, който съвсем напълно обгръща китката и наподобява като актуален смарт часовник.



В Nubia Alpha се употребява OLED екран с размер на диагонала 4 инча и резолюция 960х192 пиксела. Той демонстрира информация за времето датата, физическата интензивност на потребителя, както и уведомленията от смарт телефона. Nubia Alpha може да се употребява като телефон – да се организират телефонни диалози, да се получават и изпращат известия.



Nubia Alpha се базира на системата върху чипа Snapdragon Wear 2100, особено основана за устройствата за носене и нормално се употребява в смарт часовниците и фитнес гривните. Устройството разполага с 1 GB оперативна памет, 8 GB флаш-диск и акумулаторна батерия с потенциал 500 mAh, задоволителен за два дни непрекъсната работа. Има и камера с резолюция 5 мегапиксела.



Интересно е, че това не е първообраз, а изцяло подготвен за продажби артикул, който ще излезе на пазара след месец. Версията на Nubia Alpha с Bluetooth ще се появи в Европа през месец април тази година при цена 449 евро . Моделът с поддръжката на eSIM и 4G ще стартира да се продава в Китай през месец април, а в Европа – през лятото при цена 549 евро . Позлатената трансформация коства 649 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР