Приморско е се оказа идеалното място за лятната ваканция на

...
Приморско е се оказа идеалното място за лятната ваканция на
Коментари Харесай

Приморско – лидер в морския туризъм. И не само...

Приморско е се оказа идеалното място за лятната почивка на море на стотици хиляди и това лято. Изпълнения с изненадваща атмосфера град, непокътнатото обаяние на дребните улички с китни кръчми, прелестните плажове с опциите за фамилен отдих, разходките по крайбрежието с лодки и яхти, риболовния туризъм, исторически музей, тракийското светиличе Беглик Таш...просто описът е безконечен и всеки намира нещо за себе си!

Това райско кътче, ситуирано на Южното ни Черноморие, ни посреща с топлите си слънчеви лъчи, хваща ни за ръката и ни води непосредствено към морето, което не за първи път се вълнува толкоз мощно, че ни вижда. Морето през август е много бурно и не постоянно има червен байрак, само че това по никакъв метод не смущава туристите, които не могат да смогнат да се насладят на прелестните гледки и занимания, които курортът обилно ти дава.
Бризът ни води и на пристанището в града. Там има всичко, което ни е належащо, с цел да бъдем щастливи. Погледът се стопира на лодките и яхтите. А най-хубавото е, че и ти ще можеш да се насладиш на онази морска идилия, разказана в толкоз стихове.

Пристанището предлага проведени сантиментални разходки с пиратски кораби, яхти и лодки, които в никакъв случай няма да забравиш. Възможностите са за къса разходка в Дяволски залив или Фото екскурзия по крайбрежията на резерват Ропотамо и посещаване на Тюленовата пещера. Необходима е само предварителна резервация на място на Пристанището или на телефон +359 896 702 327.


В Приморско с изключение на рекреационния летен туризъм актовно се равиват и селски, културен, ловджийски, рибарски, състезателен, екотуризъм и други типове. Така че, скъпи запалянковци и приключенци, градът ви чака и всеки ще остане сюрпризиран и удовлетворен от Приморско!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР