Примата на родната естрада—Лили Иванова върти успешен бизнес с кожа

...
Примата на родната естрада—Лили Иванова върти успешен бизнес с кожа
Коментари Харесай

Лили върти бизнес с кожа и сребро - slava.bg

Примата на родната естрада—Лили Иванова върти сполучлив бизнес с кожа и сребро. Изпълнителката освен е съумяла да разпродаде до дупка билетите за всички свои концерти, само че също по този начин се е впуснала и в ново занятие, научи HotArena.

Легендата се е впуснала в търговия с кожа и сребро, предлагайки на почитателите си да закупят колани или гривни с нейните букви.

Такъв подарък обаче не излиза на ниска цена. Иванова желае по 100 лева за гривните, които са лимитирани бройки и някой ден може да имат колекционерска стойност.

Те са направени от естествена кожа, а буквите на изпълнителката на „ Детелини” са направени от висококачествено сребро. Гривните на Лили са универсални и са подобаващи, както за мъже, по този начин и за дами, баби и дядовци.

Голямата певица обаче надали ще завоюва бранителите на животни. От години се знае, че тя е почитател на естествените кожи и не пести средства за скъпите произведения, написа „ България днес”.

Лили, също така залага на кожата и за аксесоарите, които предлага. Марката й същ по този начин предлага и тениски с нейния лик, на цена от 30 лева броя. Певицата сега презентира и новия си албум, който излиза съвсем 60 години след началото на кариерата й.

Той обаче се издава и във тип на грамофонна плоча, за феновете на класиката.

Изпълнителката се готви и за грандиозно турне, което ще премине през 15 града, а билетите й се харчат като топъл самун. Турнето стартира от Видин на 8 април, а в София ще има три концерта, като е единият ще е на 15 юли край Панчарево, а по-късно на 27 и 28 ноември в зала 1 на НДК.

„ Всичко би трябвало да бъде съвършено, изрядно и е обикновено да имаме диалог и коментар. Просто желая да съм съвършена, нека съумявам, само че не съм доста сигурна”, споделя още Иванова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР