Приложението Your Phone вече поддържа телефонни разговориПриложението Your Phone се

...
Приложението Your Phone вече поддържа телефонни разговориПриложението Your Phone се
Коментари Харесай

Ще ползваме пълноценно смартфона си от Windows 10

Приложението Your Phone към този момент поддържа телефонни диалози

Приложението Your Phone се явява мост сред смарт телефоните и Windows
(снимка: Microsoft)

Microsoft продължава да сближава операционните системи Windows и Android. Приложението Your Phone за Windows 10 към този момент разрешава пълноценни диалози през мобилната мрежа, наред с опциите за п реглеждане на вести и фотоси от смарт телефона .

Като консуматор на Your Phone можете да се обадите на пряк номер, като го напишете на екранната клавиатура, или да изберете номер от листата с контакти. Можете също по този начин да отговаряте на повиквания или да ги отказвате, да преглеждате листата с повиквания, както и да „ превключвате ” позвънявания от компютъра към смарт телефона.
още по тематиката
Your Phone изисква операционна система Android 7.0 или по-нова версия. Приложението би трябвало да бъде конфигурирано и на компютъра, и на мобилното устройство. За авторизация е нужен акаунт в Microsoft, в който би трябвало да се логнете и на двете устройства.

В бъдеще приложението Your Phone ще стане още по-функционално, с опция за повтаряне на смарт телефон екрана на компютър. Вероятно ще се появят и други функционалности, които ще основат пълностоен мост сред Windows и Android, както това направи Apple в macOS и iOS.

Този метод от страна на Microsoft е оневинен. Компанията към този момент приключи поддръжката на Windows 10 Mobile и посъветва клиентите си да преминат към Android и iOS. Успоредно с това Microsoft създава Windows 10X, за която се твърди, че поддържа мобилни и настолни функционалности, макар че към момента не е ясно какви тъкмо.

Даунлоуд: Your Phone
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР