Приложението Total Network Inventory прави дисекция на ресурсите в мрежата(екранна

...
Коментари Харесай

Total Network Inventory – инвентаризация на мрежата


Приложението Total Network Inventory прави дисекция на ресурсите в мрежата
(екранна фотография: Total Network Inventory)

Софтуерното приложение Total Network Inventory се явява потребен инструмент, благодарение на който можете да следите всички компютри в мрежата и да събирате потребна информация за тях .

Потребителският интерфейс е изчистен, само че не доста подсъзнателен, тъй че евентуално ще ви е належащо известно време, с цел да свикнете да работите с този инструмент. Можете да се възползвате от наличния консултант за избор на мрежов компютър, който желаете да ревизирате, да извършите цялостна мрежова инвентаризация с PC Total Network Inventory или да конфигурирате специфични параметри непосредствено от главния панел.

Подходът малко по малко несъмнено е най-лесният, защото предлага помощ на потребителя по време на целия развой. Можете да избирате сред две варианти за сканиране – „ Immediate Online Scan ” и „ Logon Script Scan ”. Първата ще ви разреши да сканирате единствено компютрите, които сега са онлайн, до момента в който втората сканира компютъра всякога, когато потребителите влизат в домейна.

В края на задачата за сканиране можете да изберете работните станции, от които би трябвало да извлечете информация. Нещо повече, приложението автоматизирано извлича данни и ги демонстрира в главния панел.

Total Network Inventory дава изчерпателна информация за системата (параметри, дънна платка, слотове за памет), CPU (производител, тактова честота), систематичната памет (физическа и виртуална памет), видео системата (видео адаптери, монитори), детайлности за съхранението (твърди дискове и сменяеми носители), мрежата, периферните устройства (принтери, клавиатури), други устройства и детайлности за софтуера (ОС, система, актуализации).

Не на последно място, можете да правите търсения в цялата база данни и да създавате персонализирани доклади, като включвате единствено подобаваща информация.

Като се вземат поради всички тези неща, Total Network Inventory е удобен и потребен инструмент за събиране на информация за всички компютри в мрежата.

Даунлоуд:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР