Приложението TikTok, което набра огромна популярност в последните месеци, се

...
Приложението TikTok, което набра огромна популярност в последните месеци, се
Коментари Харесай

Неясното бъдеще на TIkTok

Приложението TikTok, което набра голяма известност в последните месеци, се оказа на прицела на редица държавни управления и компании, които се усъмниха в шпионаж от китайската комунистическа партия.
 Джеф Безос, чиновниците в Amazon и забрани ли им да употребяват TikTok
Игричките на Безос с TikTok

Просто неточност или добре обмислен проект

От няколко седмици в Съединени американски щати все по-упорито се приказва за възбрана на TikTok , а заканите идват от самия президент. Вчера, 6 август, Доналд Тръмп издаде декрет, с който след 45 дни покупко-продажбите със притежателите на приложението от ByteDance стават невъзможни.

По този метод той даде краен период на Microsoft да завърши договорката за придобиване на TikTok. Ако тя не е реалност до 20 септември, приложението ще бъде неразрешено за прилагане на територията на Съединени американски щати.
 Снимка 491036

До този миг то е изтеглено от повече от 175 милиона американци . Забраната към този момент важи за всички федерални чиновници, употребяващи устройства, предоставени им от страната.

В обособена своя заповед Тръмп направи незаконна и употребатa на друго китайско приложение - WeChat. Причината още веднъж е същата - съмнения за шпионаж и събиране на прекомерно доста персонална информация от консуматори , предава Daily Mail.
 TikTok, възбраните за използването на приложението и какво разочарова потребителите му
Идва ли краят на TikTok

Когато алената лампа светне

Това решение докара до спад на акциите на компанията притежател Tencent с 10% на азиатските пазари. А войната на Тръмп с всичко китайско явно занапред стартира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР