Приложението Кaпитал PRO е създадено специално за бизнес потребителите и

...
Приложението Кaпитал PRO е създадено специално за бизнес потребителите и
Коментари Харесай

Научавайте най-важните бизнес новини - всяка сутрин и вечер - в мобилното приложение "Kапитал PRO"

Приложението " Кaпитал PRO " е основано особено за бизнес потребителите и с мисъл за тяхното заето ежедневие. Редакторите на " Капитал " избират най-важните вести от света на бизнеса и стопанската система и ги оформят в излъчвания, които се разгласяват в приложението два пъти дневно или при изключителни събития. Всеки петък емисията е със наличието на седмичния " Капитал " за четене през уикенда. Така всичко от " Капитал " е комфортно пакетирано на едно място.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Емисиите в " Капитал PRO "

" Бизнес закуска " - всеки ден тъкмо в 7 заран за старт на деловия ден - ще намирате информация за български и интернационалните компании, стопански и пазарни вести и разбори, както и събития от политиката, които въздействат на бизнеса.

" Вечерни вести " - емисията в 6 вечерта дава взор върху събитията от деня. Започва с къс преглед с коментар на най-важните вести, последван от публикации за икономическия и политически живот у нас и по света. В тази емисия ще намирате и селекция от забавни неща, които може да прочетете или чуете под формата на подкаст.

" Извънредна емисия " - осведоми ви в случаите когато се случи нещо значимо, за което би трябвало да знаете незабавно.

Как работи?

Лесно и просто за потребление - приложението " Капитал PRO " ви подсигурява, че най-важното е постоянно пред очите ви, а останалото - на клик разстояние. С един жест преглеждате настоящата емисия, като може да си запазите забавното от нея за четене по-късно. Всички непокътнати публикации можете да прочетете в " Запазени ".

Достъп до цялото наличие от capital.bg има през рубриките във " Всичко ", а в случай че търсите нещо особено, може да ползвате бутона " Търсене ". Приложението през секцията " Профил " ви дава опция елементарно да управлявате абонамента си за електронните бюлетини на " Капитал " - информация по тематики, която предпочитате да получите под формата на мейл.

Приложението е гратис през първия месец и е налично с абонаментен проект Капитал PRO по-късно.

За повече информация обвързвана с абонаментни проекти и достъпи, може да се обръщате към потребителския център на " Капитал " - контакти: [email protected], 02 4615349
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР