Приложение 3 ОФЕРТА ОБРАЗЕЦ! До „ЧЕЗ Разпределение България“ АД ОФЕРТА

...
Приложение 3 ОФЕРТА ОБРАЗЕЦ! До „ЧЕЗ Разпределение България“ АД ОФЕРТА
Коментари Харесай

Приложение 3


Приложение 3

ОФЕРТА

ОБРАЗЕЦ!

До „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД

ОФЕРТА

за присъединяване в търг с предмет:

ПРОДАЖБА НА ОТПАДЪЦИ ОТ ЦВЕТНИ МЕТАЛИ, СЪДЪРЖАЩИ съдебна експертиза В КАБЕЛ 110 kV , СОБСТВЕНОСТ НА „ ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ” АД

Административни сведения. (Посочените данните са настоящи към деня на подаване на офертата.)

Идентификационни индикатори

Данни за участника

Наименование на участника:

ЕИК / БУЛСТАТ / ЕГН:

(или друга идентифицираща информация в сходство със законодателството на страната, в която претендентът е установен)

Правно-организационна форма на участника, комерсиалното сдружение или обединявания или друга правна форма:

Седалище:

пощенски код, обитаемо място:

ул. / бул. №, блок №, вход, етаж

Адрес за преписка:

пощенски код, обитаемо място:

ул. / бул. №, блок №, вход, етаж

Телефон №:

Факс №:

Интернет адрес:

e-mail адрес:

(в случай че участникът е обединяване, информацията се попълня за всеки участник в обединяването, като се прибавя нужният брой полета)

Лица, представляващи участника по организационен акт:

(ако лицата са повече от едно, се прибавя нужният брой полета)

Три имена

Три имена

Три имена

Участникът се съставлява дружно или поотделно (невярното се зачертава) от следните

Лица:

................................................................

...............................................................

...............................................................

Представяме на " ЧЕЗ Разпределение България " АД, актуалната оферта за присъединяване в търг с предмет: „ Продажба на боклуци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV , благосъстоятелност на „ ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ” АД” , като в същото време заявяваме, следното:

Приемаме изискванията в плана на контракт.

Приемаме периода на контракта да бъде 1 (една) година , считано от датата на двустранното му подписванетоили до осъществяване на всички отговорности по контракта.

Документите, нужни за сключване на контракта ще представим в период _______ работни дни (посочете броя на дните, за които ще визиите всички документи, само че не повече от 2) след уведомяването ни за избор на реализатор.

С подаване на актуалната оферта направените от нас оферти и поети задължения в хода на търга са годни за период от...... календарни дни (но не по-малко от 60), считано от датата на крайния период за подаване на офертата. Офертата и постигнатите договорености по време на търга ще останат обвързващи за нас и могат да бъдат признати когато и да е, преди приключване на този период.

Приложение 1 – Удостоверение за настояща комерсиална регистрация /от Търговския указател при Агенция по вписвания/;

Приложение 2 – Пълномощно, когато офертата не е подписана от представляващия по закон участника.

Приложение 3 – Разрешение от шефа на Регионална инспекция за опазване на околната среда за дейностите по отнасяне на боклуци с кодове:

16 01 18 „ Цветни метали “, 19 10 02 „ Отпадъци от цветни метали “, в сходство съсЗакона за ръководство на отпадъците (обн. Дъждовни води бр. 53 от 13 юли 2012 г.)

Приложение 4 – Ценова оферта

гр. _____________________________

дата _______________________

________________________________________________

Име и автограф на представляващия участника (ако е друг от представляващия по регистрация – в общите документи се слага пълномощие, подписано и подпечатано от представляващия по регистрация)

Ценова оферта

ОБРАЗЕЦ!

До „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД

ЦЕНОВА ОФЕРТА

за присъединяване в търг с предмет:

ПРОДАЖБА НА ОТПАДЪЦИ ОТ ЦВЕТНИ МЕТАЛИ В КАБЕЛ110 kV , СОБСТВЕНОСТ НА „ ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ” АД”

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

След като се запознахме в детайли с обявата за присъединяване в тръжна процедура, аз долуподписаният /трите имена/ ________________________________________ в качеството си на представляващ участника __________________________________________ Ви предлагам следните финансови условия, при които бихме изкупили отпадъците от цветни метали, в случай че бъдем определени за реализатор:

І. ПРЕДЛОЖЕНИЕ

1. Мед в кабел 110 kV - цена в лв. за кг равна на:....... %, (словом:…..) от цената за звук cash seller and settlement на LME за мед в долари на Съединени американски щати за понеделника в седмицата, през която се извозват отпадъците, умножена по фиксинга за долари на Съединени американски щати за същия понеделник на Българска народна банка и разграничена на 1000 /хиляда/

2. Алуминий в кабел 110 kV – цена в лв. за кг равна на:.......% (словом: …..) от цената за звук в долари на Съединени американски щати за алуминий cash seller and settlement на LME за понеделника в седмицата, през която се извозват отпадъците, умножена по фиксинга за долари на Съединени американски щати за същия понеделник на Българска народна банка и разграничена на 1000 /хиляда/

Бележка: При разграничение сред цената изписана с числа и словом за правилно се приема цената изписана словом.

В посочените нагоре цени са взети в поради всички разноски за осъществяване предмета на контракта в това число транспортните и товаро-разтоварните разноски, които са наше обвързване според плана на контракт.

Приемаме метода на заплащане посочен в плана на контракт.

КУПУВАЧ: ………………………

ПРОЕКТ НА ДОГОВОР

ДОГОВОР

№…………………… /…………2018 година

Днес, ……………… година, в гр. София, сред:

(1) „ ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ” АД , със седалище и адрес на ръководство: Република България, гр. София 1784, Столична община, регион „ Младост “, бул. „ Цариградско шосе “ № 159, БенчМарк Бизнес Център, вписано в Търговския указател при Агенцията по вписванията с ЕИК: 130277958, ИН по ЗДД: BG 130277958, представлявано от Петър Холаковски и Томаш Пецка – членове на Управителен Съвет, наричано за краткост в „ ПРОДАВАЧ” , от една страна

И

(2) …………………………, със седалище и адрес на ръководство: …………………………….., вписан в комерсиалния указател при Агенция по вписванията с ЕИК: …………….., представлявано от ……………………., в качеството му Управител на „ Индустриални първични материали “ ЕООД, наричано по-долу за краткост „ КУПУВАЧ ”, – притежаващ позволение в сходство със Закона за ръководство на отпадъците (обн. Дъждовни води бр. 53 от 13 юли 2012 година, изм. Дъждовни води. бр.14 от 20 Февруари 2015 г.) за осъществяване на действия по отнасяне /дейности по оползотворяване или неутрализиране, в това число подготовка преди оползотворяване или обезвреждане/ на боклуци с кодове:

16 01 18 „ Цветни метали “,

19 10 02 „ Отпадъци от цветни метали “,

въпреки това,

на съображение извършен търг с предмет: Изкупуване на боклуци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV, благосъстоятелност на „ ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ” АД , се подписа актуалният контракт за следното:

РАЗДЕЛ І. ПРЕДМЕТ НА ДОГОВОРА

1.1 . ПРОДАВАЧЪТ продава на КУПУВАЧА пакет от цветни метали, съдържащи се в софтуерен боклук „ кабел 110 kV “, а точно мед и олово.

1.2. Предаването на отпадъците се прави във типа, за който КУПУВАЧЪТ е известен преди сключването на сегашния контракт и се удостоверява посредством приемо-предавателни протоколи, подписани от страните по този контракт или техни упълномощени представители. Предаването на отпадъците, съдържащи се в кабела по 1.1., става на няколко стадия, като за всеки един от тях се съблюдава процедурата, разказана по-долу.

1.3. Преди предаването на кабела, се образува комисия с представители на двете страни, за уточняване на точните количества цветни метали в 1 линеен метър кабел 110 kV – на сертифицирана везна. На база на получените резултати, се вършат последващите изчисления.

1.4. Предаването на отпадъците става след документално съобщение от страна на ПРОДАВАЧА до КУПУВАЧА с прогнозното количество кабел и неговата стойност, който се планува да се съобщи през съответния идващ интервал.

1.5. ПРОДАВАЧЪТ изпраща известия на КУПУВАЧА за място дата и час на предаване на съответното количество кабел. ПРОДАВАЧЪТ изпраща известието до КУПУВАЧА в деня, предхождащвсяко фактическо предаване на кабели.

РАЗДЕЛ ІІ. ЦЕНА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

2.1. КУПУВАЧЪТ заплаща на ПРОДАВАЧА цена в размер както следва:

Мед - цена в лв. за кг равна на: ………% от цената за звук в долари на Съединени американски щати за cash seller and settlement на LME за мед в долари на Съединени американски щати за понеделника в седмицата, през която се предават отпадъците, умножена по фиксинга за долари на Съединени американски щати за същия понеделник на Българската национална банка (БНБ) и разграничена на 1000 /хиляда/.

Алуминий - цена в лв. за кг равна на: ………% от цената за звук в долари на Съединени американски щати за алуминий cash seller and settlement на LME за понеделника в седмицата, през която се предават отпадъците, умножена по фиксинга за долари на Съединени американски щати за същия понеделник на Българска народна банка и разграничена на 1000 /хиляда/.

2.2. Всички единични цени, записани в т. 2.1, са закрепени за периода на деяние на контракта и не подлежат на актуализация.

2.3. За сумата на продадените метали или осъщественото предплатено заплащане ПРОДАВАЧЪТ издава фактура, според условията на Закона за налог върху добавената стойност.

2.4. Плащането се прави по следния метод:

До края на идващия работен след приемане на уведомлението по т. 1.4, КУПУВАЧЪТ превежда предплатено по сметката на ПРОДАВАЧА 100% от цената на кабелите, посочена в уведомлението. Цените, по които се остойностяват отпадъците, са според т. 2.1. В случай, че има разлика сред действително остойностеното и предплатения превод, то тя се прихваща/доплаща при последващо по ред заплащане по предмета на контракта.

2.5. След като ПРОДАВАЧЪТ съобщи количество кабел, уговорено за съответния стадий, на стойност, равна на предплатеното заплащане направено от КУПУВАЧА за същия стадий, ПРОДАВАЧЪТ изпраща ново съобщение по реда на т. 1.4, а КУПУВАЧЪТ прави предплатено заплащане по реда на т. 2.4. за идващия стадий до окончателното предаване на отпадъците, съдържащи се в кабела по т. 1.1.

РАЗДЕЛ III. ПРИЕМАНЕ И ПРЕДАВАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ

3.1. (1) С цел минимизиране на риска от замърсяване на околната среда, предаването на генерираните боклуци ще се реализира на мястото на тяхното формиране. КУПУВАЧЪТ се задължава да приема отпадъка на посоченото в уведомлението място.

(2) След прекачване собствеността на отпадъка от ПРОДАВАЧА на КУПУВАЧА , последният е задължен да съблюдава всички условия на екологичното законодателство и да не позволява замърсяване съставените елементи на околната среда. Отговорността при вероятно замърсяване е напълно на КУПУВАЧА.

3.2. Собствеността и риска от погиването и повреждането на отпадъчните материали минават върху КУПУВАЧА след натоварването на отпадъците на транспортното средство на КУПУВАЧА.

РАЗДЕЛ ІV. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПРОДАВАЧА

4.1. ПРОДАВАЧЪТ има право да получи цената на отпадъчните материали напълно, в период и по уговорения метод.

4.2. ПРОДАВАЧЪТ предава софтуерен боклук кабел 110 kV на КУПУВАЧА или упълномощеното от него лице единствено след изпратено съобщение, според т. 1.3 на сегашния контракт.

4.3. ПРОДАВАЧЪТ има право да инкасира суми по гаранцията за осъществяване по този контракт в случаите на несъблюдение или веселба за осъществяване на отговорностите на КУПУВАЧА .

4.4. ПРОДАВАЧЪТ е задължен да нареже софтуерен боклук кабел 110 kV на части с размери, позволяващи транспортиране с транспортната техника на КУПУВАЧА .

4.5 Предаването и приемането на отпадъците от цветни метали се прави единствено при съществуване на документ за генезис, публикуван от ПРОДАВАЧА.

РАЗДЕЛ V. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КУПУВАЧА

5.1. КУПУВАЧЪТ е задължен да заплати цената по Раздел II. според уговорените този контракт условия.

5.2. КУПУВАЧЪТ няма право да одобри партида боклуци по предмета на този контракт, без да е направил предплатено заплащане, според уговореното в същия.

5.3. КУПУВАЧЪТ е задължен натовари и извози софтуерен боклук кабел 110 кВ, подлежащи на изкупуване по предмета на контракта за своя сметка и със свои средства и запас.

5.4. КУПУВАЧЪТ е задължен да извозва софтуерните боклуци в период, посочен в известието от ПРОДАВАЧА, в това число през съботно-неделни и почивни дни. В случай че КУПУВАЧЪТ не извози отпадъците в границите на този период, ПРОДАВАЧЪТ има право да претендира неустойки в размер според т. 8.2. за интервала на забавата.

5. 5 . КУПУВАЧЪТ би трябвало да обезпечи и поддържа механически средства за хващане на възможни разливи, в това число подобаващи абсорбенти, които да подсигуряват цялостното им хващане. Да показа декларация, с която потвърждава съществуването на такива средства

5.6. КУПУВАЧЪТ е задължен да обезпечи условия за безвредно предпазване, товарене, разтоварване и превозване на нечист абсорбент – при положение, че се генерира.

5.7. КУПУВАЧЪТ е задължен да съблюдава условията за екологосъобразно ръководство на боклук - нечист абсорбент – при положение, че се генерира

РАЗДЕЛ VI. ГАРАНЦИИ

6.1 . (1) Към момента на сключване на сегашния контракт, КУПУВАЧЪТ е показал на ПРОДАВАЧА гаранция за осъществяване на сегашния контракт в размер на 10 000 /десет хиляди/ лв. под формата на паричен депозит.

(2) В период до 30 дни след приключването на контракта, ПРОДАВАЧЪТ възвръща гаранцията за осъществяване по сметка, посочена от КУПУВАЧА .

6.2. (1) ПРОДАВАЧЪТ има право да инкасира суми от гаранцията при положение на несъблюдение на отговорностите на КУПУВАЧА по клаузите на сегашния контракт.

(2) В случай на инкасиране на суми по импортираната гаранция за осъществяване, КУПУВАЧЪТ е задължен да възвърне в началото уговорения размер на гаранцията за осъществяване в период до 30 дни, след приемане на документално съобщение от ПРОДАВАЧА .

(3) При преустановяване или повреждане на контракта по виновност на КУПУВАЧА , ПРОДАВАЧЪТ усвоява в своя изгода гаранцията за осъществяване, като има право да претендира дължимите от КУПУВАЧА наказания и неустойки по правосъден ред, в случай че гаранцията не е задоволителна да ги покрие в цялостен размер.

6.3. ПРОДАВАЧЪТ не дължи рента за интервала, през който паричната сума, импортирана като гаранция за осъществяване, законно е престояла у него.

РАЗДЕЛ VІІ. СЪОБЩЕНИЯ

7. Всички известия и уведомления сред страните по отношение на този контракт ще се правят в писмена форма, изпратени по факс или предложена поща с противоположна квитанция на следните адреси за преписка на страните:

Продавач: “ЧЕЗ Разпре
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР