Приключиха консултациите по готвения от БСП вот на недоверие на

...
Приключиха консултациите по готвения от БСП вот на недоверие на
Коментари Харесай

Какво трябва да стане, за да бъде вотът на недоверие успешен

Приключиха консултациите по готвения от Българска социалистическа партия избор на съмнение на тематика екология. Днес от левицата се срещнаха с партия Воля. Независимите депутати не участваха в срещата, оповестява bTV.

От партията на Веселин Марешки занапред ще вземат решение изрично поддържат ли вота, провокиран от водната рецесия в Перник, боклука и мръсния въздух.

Вчера Движение за права и свободи оповестиха, че ще поддържат вота.

Вот на съмнение е обвързван и с математически сметки. За да бъде сполучлив той са нужни 121 гласа. Ако опозицията работи като едно изчисленията демонстрират следното: Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Воля и самостоятелните депутати включително и Атака събират общо 124 гласа.

Воля още не е безапелационна в решенията си, това са 12 гласа, а самостоятелните не пристигнаха на договарянията или още 8 гласа под въпрос.В този случай може да се отиде на предварителни избори. На финала на консултациите обаче едно е ясно - Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са сигурните гласове или 104 гласа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР