Приключиха дейностите по проекта на Община Белослав Осигуряване на достъпна

...
Приключиха дейностите по проекта на Община Белослав Осигуряване на достъпна
Коментари Харесай

Белослав обнови най-голямото си читалище по проект Красива България“

 Приключиха дейностите по плана на Община Белослав " Осигуряване на налична среда на социална постройка Народно читалище " Съзнание - 1926 година “ в гр. Белослав, Община Белослав ". Той е финансиран по Проект " Красива България “. Общият му бюджет е 80 936 лева с Данък добавена стойност.

По плана са сменени старите дървени порти и каси на читалището с PVC. Монтирани са нови моноблокове и умивалници на санитарните пространства. Извършена е частична замяна на ВиК инсталацията. Обособено е помещение, пригодено за хора в неравностойно помещение, за което е доставено и инсталирано профилирано санитарно съоръжение. По плана е направена нова фаянсова обшивка, стените са напълно пребоядисани. На пода е подложен гранитогрес. Изградена е рампа за хора с двигателни проблеми.

След осъществяването на плана по Програмата за развиване на селските региони 20014-2020г., вследствие на който читалището се снабди с мебелно и техническо съоръжение, в този момент е осъществен и главен ремонт на санитарните възли, с което поданици и посетители на града ще имат опция да употребяват осъвременена постройка, осигуряваща положителни условия за културно-развлекателни действия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР