Приключи заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност, който президентът

...
Приключи заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност, който президентът
Коментари Харесай

ГЕРБ след КСНС при президента: Имаме консенсус по всички въпроси

Приключи съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност, който президентът Румен Радев свика през днешния ден. Държавният глава и политическите водачи разискаха българската позиция на фона на възходящ напън към София да утвърди преговорната рамка на Скопие.

След съвещанието един от първите мнения беше на Десислава Атанасова от ГЕРБ.

На процедура беше препотвърдена Рамковата позиция, решението на 44-тото Народно събрание и решението на Министерски съвет. За всеки общественик няма по-голяма оценка от това да се препотврди неговата позиция, в този смисъл се веселя, че останалите сътрудници в КСНС оцениха приноса на 44-тото Народно събрание и на държавното управление на кабинета " Борисов " 3 във връзка с асоциирането на РСМ. Имаме консенсус по всички въпроси, разяснява Атанасова. Преговорите ще продължат, когато има изпълнени условия, които са сложени, добави тя.

На съвещанието на КСНС участваха министър-председателят Кирил Петков, ръководителят на Народното събрание Никола Минчев и зам. външният министър Ирена Димитрова, военният министър Стефан Янев, както и посланикът ни в РСМ Ангел Ангелов.

Участваха още Десислава Атанасова от ГЕРБ, Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, Мустафа Карадайъ - Движение за права и свободи, от " ИТН " Тошко Йорданов, от " Демократична България " - Христо Иванов, от " Възраждане " - Костадин Костадинов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР