Приключи революцията в политическото пространство и се тръгна към реформи.

...
Приключи революцията в политическото пространство и се тръгна към реформи.
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Приключи революцията, ред е на реформите

" Приключи революцията в политическото пространство и се потегли към промени. Опозицията подлага на критика държавното управление с думата безморално. Щом се образува такава съпротива, тя е на идеологически принцип. Време е евроатлантиците да дават отговор идеологически и да влязат в тази борба. " Това съобщи политологът Цветанка Андреева пред NOVA NEWS.

“Дали е свършила рецесията, ще забележим след месеци. Кабинетът Денков-Габриел демонстрира някои новости - водачите излязоха на назад във времето, има синергия сред Денков и Габрил. Дори този ротационен механизъм, който първоначално изглеждаше като неуместен, към този момент стартира. ” - сподели Андреева.

Запитана дали основният прокурор може да се включи в политиката, тя отговори, че се загуби чувството за правораздаване в обществото. „ Всички ставаме очевидци на война за напън. Говори се за дела-бухалки, каузи " на трупчета ". Усещането за правораздаване е потопено сега. ” - сподели Андреева.

Относно избора на Делян Пеевски в Комисията по конституционни въпроси Андреева не има вяра, че той би имал такова влияние отвън партийните рамки на Движение за права и свободи. Тя разказа етикирането на партиите и прикани да се почита политическият избор на електората, който е изпратил дадена партия в Народното събрание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР