Приключи разследването срещу 63-годишния мъж, в чийто двор в габровското

...
Приключи разследването срещу 63-годишния мъж, в чийто двор в габровското
Коментари Харесай

Приключи разследването срещу мъжа, в чийто двор в габровско село изровиха близо 5 кг хероин

Приключи следствието против 63-годишния мъж , в чийто двор в габровското село Гергините изровиха близо 5 кг хероин, оповестиха от полицията в Габрово.

Той беше открит вследствие на осъществено следствие по отношение на наказателно произвеждане по линия „ опиати “, разследвано от ОД на МВР-Пловдив.

Припомняме, че на 22 август, мъжът беше арестуван от криминалисти на ОД на МВР-Габрово пред къщата си в село Гергините, при несполучлив опит да избяга и да се укрие от органите на реда.

При залавянето му, в употребеният от него автомобил беше открит пакет с към кг кокаин. Допълнително в двора на парцела бяха открити и конфискувани 18 пресовки с тегло от към 4,7 кг, реагирали на хероин, които бяха приобщени като материални доказателства по досъдебното произвеждане на ОД на МВР-Пловдив.

Освен наркотичните субстанции, в парцела бяха открити и конфискувани нелегално притежавани ловна пушка и 100 патрона, които обвиненият е държал в интервала 4 юни 2010 година до 22 август, без да има съответно позволение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР