Приключи полицейска операция за контрол на скоростта. Тя се проведе

...
Приключи полицейска операция за контрол на скоростта. Тя се проведе
Коментари Харесай

37619 нарушения на скоростните режими са констатирани в първата седмица на април

Приключи полицейска интервенция за надзор на скоростта. Тя се организира в интервала от 1 до 7 април и бе проведена по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция - TISPOL.

Общо 37619 нарушавания на позволената скорост за придвижване са установени от екипите на Пътна полиция по време на интервенцията, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От тях 17523 нарушавания са открити от чиновници, осъществяващи пътен надзор с мобилни механически средства, 1731 нарушавания са засечени със стационарни механически средства, а други 18365 нарушавания - със стационарно-преносими установки за надзор на скоростта (СПУКС).

По време на интервенцията са открити 10 случая на владение на наркотични субстанции, открити са петима оповестени за търсене лица и са разкрити 25 други престъпни закононарушения, като главно ръководство на МПС с централизация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда и ръководство на МПС в периода на наложено наказване по административен ред.

В съпоставяне с последната интервенция на TISPOL за скорост, извършена през месец август 2018 година, са открити 5541 повече нарушавания на скоростта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР