Приключенията на лятото вървят ръка за ръка с модерните технологии

...
Приключенията на лятото вървят ръка за ръка с модерните технологии
Коментари Харесай

Лятна Samsung промоция от A1: устройство от серията Galaxy S22 с Galaxy Watch4 на половин цена

Приключенията на лятото вървят ръка за ръка с модерните технологии в новата промоция на Samsung. От 4 юли до края на месеца всеки, който закупи или от физически магазин на A1, може да добави към покупката си Samsung Galaxy Watch4 или Watch4 Classic с 50% отстъпка.

Серията Galaxy S22 е отличен избор за потребителите, които търсят съвременно флагманско преживяване. Устройствата имат мощна камера с Nightography благоприятни условия за по-добри нощни фотографии и Adaptive Pixel технология за фрагменти със супер резолюция. Galaxy S22, Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra идват с мощна батерия, ослепителен Dynamic AMOLED 2X екран за висока четливост на слънце и най-бързия 4nm процесор в Galaxy устройство до момента.

Часовниците са познати на феновете на технологиите и здравословния метод на живот у нас. Те са с мощен процесор, направен по 5-нанометрова технология, и имат напълно нов биоактивен датчик с тройна функционалност, непрекъснато следяща наситеността на О2 в кръвта, сърдечния темп и телесния състав.

Смарт часовниците от серията Galaxy Watch4/Watch4 Classic могат да мерят кръвното налягане и да вършат ЕКГ измервания на своя собственик.

Основните разлики сред Watch4 и Watch4 Classic са в дизайна – Watch4 е с по-модерни черти и каишка от флуорoеластомер, до момента в който Watch4 Classic е с типичен привкус с въртяща се рамка и неръждаемо тяло. Двата модела се оферират в по-компактен и по-голям размер – 40 мм и 44 мм (Watch4) и 42 мм и 46 мм (Watch4 Classic). И в двата случая по-големият е с 1,4-инчов Super AMOLED екран, а по-малкият – с 1,2-инчов. Наличен е NFC чип, който поддържа Гугъл Pay – можете да употребявате часовника си вместо банкова карта.

Поддържат се над 90 разнообразни фитнес интензивности, като за някои от тях е допустимо Watch4 да поддържа връзка с други съвместими устройства на Samsung като да вземем за пример тв приемник. Софтуерът поддържа жестово ръководство, а батерията подсигурява до 40 часа автономност и под 2 часа време за зареждане до 100%.

Всичко това прави идеална добавка към всяко лятно прекарване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР