Приказката на Александър Лазаров на тазгодишния Sofia Open приключи злощастно

...
Приказката на Александър Лазаров на тазгодишния Sofia Open приключи злощастно
Коментари Харесай

Лазаров и Донски оказаха съпротива на топ поставените, но отпаднаха от Sofia Open

Приказката на Александър Лазаров на тазгодишния Sofia Open завърши злополучно през вчерашния ден, откакто родният гений изигра ослепителен дуел против международния номер 30 Лоренцо Музети, но преклони глава в близо тричасова епика. Алекс въпреки всичко продължава своето присъединяване в надпреварата на двойки, където дружно със съотборника си за Купа " Дейвис " - Александър Донски, сплотиха сили и реализира популярен триумф на старта. С успеха си българите се класираха за четвъртфиналите, където срещнаха топ поставените и първенци от Аустрелиън Оупън 2016 - Фабио Фонини/Симоне Болели, които се оказаха прекомерно висока летва за нашенците и ги надиграха в поредни сетове - 6:4 6:3.

Донски пръв сервира от българския тандем и даже се стигна до решаваща точка, само че след ловко ориентиран начален удар заплахата беше предотвратена. Последва сериозен напредък в представянето на родните представители и те пробиха подаването на някогашните първенци от Шлема, само че серия от грешки на по-нискоранкирания в нашето дуо означаваше стремително възобновяване на паритета. Впоследствие всички състезатели сервираха на забележително високо равнище, но неубедителните мигове за Донски продължиха и след две двойни неточности Фонини/Болели с изключение на с брейк задатък, се поздравиха и с откриващия сет.

Във втората част италианците все по този начин нападателно нападнаха подаването на родения във Филаделфия българин и той сходно на по-рано в срещата се пречупи, губейки гейма си. До края на конфликта нашенците не съумяха да окажат съвсем никаква опозиция против топ поставените, които привидно необезпокоявано още при наш сервис затвориха мача в своя изгода.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР