Приживе Джако бе горещо обичан от феновете си по цял

...
Приживе Джако бе горещо обичан от феновете си по цял
Коментари Харесай

Парис Джаксън чисти графити от звездата на Майкъл Джаксън

Приживе Джако бе горещо обичан от почитателите си по целия свят, само че и мразен от мнозина. До ден сегашен циркулират клюки към личността му, а неотдавна даже звездата с неговото име на " Алеята на славата " е била надраскана с графити.

Тук обаче има дребна измама. На Алеята има две звезди, гравирани с името Майкъл Джаксън, като едната е на поп звездата, а другата на английски радио водещ. В случая надрасканата звезда принадлежи на втория Майкъл.

Дъщерята на Джако Парис Джаксън обаче не се посвени да конфронтира действието в Instagram, за което получи поддръжка и от други звезди в обществената мрежа.

20-годишната Парис сграбчи материали за разчистване и реши сама да се погрижи за запазването на достойнството на името на татко й.

some people have no fucking respect. i understand that there is a difference between the radio emblem and the record, but a name is a name.

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on Jun 13, 2018 at 4:29pm PDT

" Някои хора нямат никакво почитание. Разбирам, че има разлика сред радио емблемата и грамофонната плоча, само че името си е име ", написа Парис под фотографията си в Instagram.

Разликата в двете звезди на Алеята в действителност е явна за разбирачите, защото звездата на Джако има грамофнна плоча, а тази на адаша му - радио микрофон.

Въпреки това, постъпката на Парис буди огромно почитание. Самата тя неколкократно е бранила името на татко си пред медиите, като преди време английско телевизионно шоу бе спряно от ефир, поради цинично отношение към облика на поп звездата, което не беше по усета на младата дама.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР