Приходи на стойност 175 670 лева са постъпили в общинската

...
Приходи на стойност 175 670 лева са постъпили в общинската
Коментари Харесай

Приходи на стойност 175 670 лева са постъпили от туристически обекти и паркинги на Ловеч

Приходи на стойност 175 670 лв. са постъпили в общинската каса от туристически обекти и паркинги на Ловеч. Това излиза наяве от доклада за активността на отдел „ Контрол и сигурност “ на Община Ловеч за 2021 година От паркинги приходите са 32 509 лева, от обект „ Деветашка пещера “ - 100 222 лева, от обект Ловешка средновековна цитадела – 42 939 лева Въпреки неподходящите условия, произлизащи от пандемичните ограничавания и санитарните ограничения, приходите са намалели единствено с 9902 лева по отношение на миналата 2020 година.

Съставени са 22 бр. Актове за определяне на административно нарушаване (АУАН), наказателните постановления са 37 бр. Постъпили и прегледани са 38 бр. тъжби, направени са 30 бр. докладни мемоари и оферти. Реагирано е на 107 имейла за спрени от придвижване коли, те към този момент са или отстранени от мястото, или още веднъж са в придвижване. Заведени са 341 бр. преписки, протоколите от осъществените инспекции са 145 бр.



93 са случаите, на които е реагирано по линия на Защита при бедствия и сигурност на придвижването (ЗББД) – това са сигнали за рискови дървета и язовири, паднали клони и други

Ежедневно се правят инспекции за епидемиологична конюнктура, като всеки четвъртък се рапортува на РЗИ, на Областния спешен щаб по опазването на здравето и на Окръжна прокуратура. Освен това са осъществени инспекции и подпомагане на кметове и кметски наместници в селата Горан, Радювене, Тепава, Гостиня, Деветаки, Баховица, Дъбрава, Владиня, Александрово и други.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР