Пригответе се за Сезона на дракона.Тази седмица, ZeniMax Online Studios

...
Пригответе се за Сезона на дракона.Тази седмица, ZeniMax Online Studios
Коментари Харесай

Zenimax разкриха какво предстои за The Elder Scrolls Online през 2019

Пригответе се за Сезона на дракона.
Тази седмица, ZeniMax Online Studios излъчи в Twitch стрийм, по времето, на който очерта какво следва за The Elder Scrolls Online през тази година.

Програмата на студиото е много наситена и играещите TESO ще се радват на удовлетворителен пакет със наличие, който да ги ангажира през цялата година. Става дума за нови герои и врагове, нов змей, напълно нова огромна зона, както и нова сюжетна линия. Всичко това ще е обусловено от името на новия сезон, а точно „ Сезонът на дракона “.

Мат Фирър, шеф на играта, беше хазаин на излъчването и разкри, че напълно новата глава от онлайн сагата ще пристигна през лятото. Elsweyr, както ще е името ѝ, ще се появи през юни. Допълнението ще добави упоменатата нова зона, която ще носи и същото име. Мащабът на тази нова зона ще е подобен с към този момент появилия се Съмърсет. Elsweyr ще предложи напълно нова куест линия.

Заедно с доста нови събития и надпревари, които ще предложат Zenimax на своята общественост, тук ще бъде показан и нов клас, който ще ви разреши да играете като некромансър. Освен това ще бъде показан нов кооперативен куест за до 12 души с името Sunspire, както и независимите куестове Delves.

Играещите ще получат достъп и до дракони чрез специфичните World Events, в които ще пазят градовете си от тях. По-специално, в центъра на този нов вид врагове ще е драконът Каалгронтайд.



Предварителните поръчки за Elsweyr и другите издания към него, към този момент са открити.

„ Сезонът на дракона е целогодишно премеждие и нещо, което не сме представяли до този миг, а Elsweyr играе голяма роля в тази епична приказка. Нямаме самообладание да разкрием всичко, което идва с новата глава към играта и тази огромна, взаимосвързана история, тъй че очаквайте повече информация в идващите месеци “, пишат Zenimax в анонса за „ Сезона на дракона “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР