Пригответе се за безброй невероятни вечери с много настроение и

...
Пригответе се за безброй невероятни вечери с много настроение и
Коментари Харесай

Fabric Club Burgas отваря врати за нови по-силни емоции и спиращи дъха партита

Пригответе се за безчет невероятни вечери с доста въодушевление и танци

С напълно освежен интериор, по-добри светлинни и звукови резултати, високо качество храни и питиета, ви кани да се насладите на удоволствията, които няма да изпитате на никое място другаде в морския град.

На бул. Стефан Стамболов 53 се намира мястото, изпълнено с усет, жанр и приятност. Мястото, където можете да прекарате вашето време от сутринта с обичаното ви ароматно кафе, на обяд с вкусно приготвено ядене, а вечерта – с прелестна вечеря и невероятна празненство конюнктура.

Купотът стартира още от довечера със ужасно ретро празненство по случай Димитровден. На 27-ми октомври следва едно неповторимо Staff Party с личния състав на Fabric Club Burgas, DOCK 5 Restaurant и DOCK 5 Night Club, а за вечерта ще се погрижат добре познатите DJ Pokera и DJ Ico Petrov. Следва 28-ми октомври с обичаното на всички Hip Hop и RnB празненство с DJ Theo, DJ Pokera, DOCK 5 Dance Crew!

За свършек на седмицата в събота вечер (29-ти октомври) ви чака грандиозно GRAND OPENING празненство с неповторима музика и прелестен вокал с Кристина Дончева. Бъдете едни от първите, които ще бъдат част от новото начало на Fabric Club Burgas! Направете своята резервация на тел.: 088 790 9019.

Подготвили са ви страхотни изненади и още безчет невероятни вечери с доста въодушевление и танци в изцяло актуализирана конюнктура!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР