Приготовленията за FORTRESS FESTIVAL на средновековната крепост Червен вече започнаха,

...
Приготовленията за FORTRESS FESTIVAL на средновековната крепост Червен вече започнаха,
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Една моя отколешна мечта е на път да се сбъдне

Приготовленията за FORTRESS FESTIVAL на средновековната цитадела " Червен " към този момент започнаха, заяви в ефира на Дарик радио - Русе уредникът на събитието Диана Димитрова - публицист и пиар на Държавна опера - Русе. Тази година фестивалът ще се организира от 23 до 25 юни. Събитието има благородна идея - със събраните средства Inner Wheel Club Русе - Дунав ще се подкрепи ремонта и реставрацията на храма " Свети Димитър " в Червен.

" Класика, джаз, мелъди рок и wellness практики измежду природата, високо над нещата, там където историята ни нашепва за величието на нашата България.Локацията също не е определена инцидентно - крепостта " Червен ", която е ситуирана на 35 км от Русе, еемблематично и зареждащо място. Програмата е в действителност забележителна и ще се трансформира в празник за сетивата и душите ни ", сподели Диана Димитрова. /Интервю с Диана Димитрова чуйте в прикачения файл/



Вход за всяко събитие - 15 лева на място преди началото им.

Безплатен проведен транспорт за концертите: Автобус в 16 ч. и 17.30 ч. за всеки от трите дни, а неделя и в 9 ч. за wellness практиките. Тръгването е от някогашния Младежки дом.

Случването на фестивала е допустимо благодарение на Община Иваново, Регионален исторически музей - Русе, Дунарит, Ас строй, Дунав ленд агро ООД, Антоан Вилл, ВИК - Русе, Доминекс про, Аптеки Астра, Туристическа организация MG travel, УМБАЛ Медика - Русе, Ветеринарна клиника и Зоомагазини “Албейтар ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР