Приемната за жертви на домашно насилие в Пирогов откри денонощна

...
Приемната за жертви на домашно насилие в Пирогов откри денонощна
Коментари Харесай

Пирогов с денонощна телефонна линия за психологически консултации

Приемната за жертви на домашно принуждение в " Пирогов " откри денонощна телефонна линия за психически съвещания при рецесии. Идеята е нуждаещите се да могат да получават помощ отдалечено заради заплахата от зараза с ковид.

На телефон 0700 40 150 експерти ще изслушват жертвите на домашно принуждение и ще ги съветват съгласно съответната обстановка. Потърпевшите ще получават подпомагане от органите на реда, както и указания и помощ по какъв начин да се защитят и да обезпечат своята сигурност. Жертвите на домашно принуждение ще получават и препоръки за ефикасни поведенчески техники за смяна на всекидневието, справяне с отрицателните страсти и разработване на ефикасни тактики за възстановяване качеството на живот.

Ако сте в непосредствена заплаха, би трябвало да се обадите на тел. 112. Според експерти в обстановки като актуалната, когато хората са принудени да останат по домовете си, има огромна възможност от растеж в деянията на домашно принуждение.

При чувство за неустановеност, паника или безпокойствие, свързани с актуалната пандемия, подбудена от рецесията с ковид и в фамилията ви се пораждат проблеми, също можете да се обадите на телефон 0700 40 150. Психологичната денонощна линия за обслужване при рецесии в болница " Пирогов " работи 24 часа, 7 дни в седмицата и ще ви дава неотложен достъп до консултант по рецесии.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР