Приеми новото предизвикателство на един от най-престижните филмови фестивали в

...
Приеми новото предизвикателство на един от най-престижните филмови фестивали в
Коментари Харесай

Приемете новото предизвикателство на Любовта е лудост

Приеми новото предизвикателство на един от най-престижните кино фестивали в България - " Любовта е полуда “ и направи късометражен филм за по-малко от два дни! След като всички участници са разпределени в групи по трима (чрез жребий), всеки ще има опция да напише, снима и инсталира свое лично произведение. Ограничения в техниката, формата и жанра няма, само че всяко видео би трябвало да е с времетраене до 5 минути, представяйки тематиката за любовта. Всички планове ще бъдат качени в формалната Facebook страница на фестивала, където всеки ще има опция да гласоподава за обичаното си произведение. Победителите (отборът, който е събрал най-вече гласове) ще получат парично заплащане и грамота за присъединяване. Бъдете изобретателни, въодушевени и положителни!

РЕГЛАМЕНТ

- Отборите ще бъдат определени ден преди откриването на фестивала, което е на 24 август 2018г. Тогава започват и 48-те часа.

- Младежи до 35 години

- Няма такса за присъединяване

- Всеки екип би трябвало да си измисли име и да избере отговорник, който ще съставлява останалите

- Сценарият би трябвало да е фокусиран върху тематиката за любовта, само че жанрът може да е всевъзможен (ужаси, екшън, драма, фамилен, мюзикъл и т.н.) и стилът на снимане е избор на участниците (stop motion, single-take, edited и т.н.)

- Препродукция, продукция и постпродукция на късометражен филм (до 5 минути) в границите на 48 часа (фестивалът не дава камери, компютри и каквато и да е била техника)

- Всякакви местоположения във Варна, могат да бъдат употребявани

- Филмът може да е глух, или с разговори на български (ако участниците решат да употребяват различен език, надписи на български са задължителни)

- След като 48-те часа изтекат, закъснели планове няма да бъдат одобрявани

- След края на предизвикването, плановете ще бъдат качени в формалната Facebook страница на фестивала- https://www.facebook.com/loveisfolly.Всички ще имат опция да гласоподават в продължение на два месеца, след което най-харесваният филм ще получи парично заплащане от триста лв..

За записване за 48 ЧАСА ЛЮБОВ – [email protected]

Срок до 30 юли 2018г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР