Приемам уволнението си като реваншизъм спрямо мен и спрямо правителството,

...
Приемам уволнението си като реваншизъм спрямо мен и спрямо правителството,
Коментари Харесай

Приемам уволнението ми като реваншизъм

" Приемам уволнението си като реваншизъм по отношение на мен и по отношение на държавното управление, което ме е назначило. Аз не съм член на никоя партия. " Това сподели Десислава Трифонова, която бе освободена от поста изпълнителен шеф на Българската организация за вложения.

Бившият зам.-министър Стамен Янев се връща като началник организацията. Досегашното управление видя в случилото се политически претекстове. Трифонова изясни, че не може да разбере за какво е освободена. " Уволнението се случва без предизвестие. В претекстовете написа - преустановяване на контракта без предупреждение от органа по предопределение. Министър Кирил Петков не ме извика и не сподели за казуса. Той влезе и сподели да се махам ", оплака се освободената от поста.

Трифонова твърди, че има огромен опит в ръководството на огромни потоци от финанси. Тя е назначена на поста от някогашния министър на стопанската система Лъчезар Борисов.  " Имам 10-годишен опит в обществената администрация. Работила съм в разнообразни ведомства и в Министерския съвет. Била съм шеф на отдел в Държавен фонд „ Земеделие “, в Министерство на финансите съм работила ", изясни тя пред bTV. Нямало да търси правата си по правосъден път, само че увери, че е имала огромни триумфи за пет месеца.

" Над милиард и 100 милиона са привлечените вложения. Нямаме още задгранични, само че се водеха съществени договаряния с американски компании и една корейска ", увери Десислава Трифонова и добави, че Българската организация за вложения не се занимава единствено с задгранични вложители: " Тя се занимава и с локални вложения. В тези сертифицирани планове за вложения са включени и локални бизнеси и разширение на задгранични компании, които вземат решение да се разширят у нас ", изясни тя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР