Приехме решение структурите по места да започнат анализ след местните

...
Приехме решение структурите по места да започнат анализ след местните
Коментари Харесай

Нинова след пленума на БСП: Почва процес на нови избори в партията

Приехме решение структурите по места да стартират разбор след локалните избори. Решихме да се започва отчетно-изборна акция от 1 декември, като тя ще завърши през май следващата година. През април преди конгреса ще имаме директен избор на ръководител. Ще имаме и нови общински ръководители, нови регионални ръководители, оферти за делегати на конгреса, номинации за ръководител с директен избор и така нататък Започва развой на нови избори в Българска социалистическа партия. Това съобщи след вчерашното съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия водачът на партията Корнелия Нинова. Пленумът продължи 6 часа до късно вечерта.

Решенията са взети с  " 86 " на " 20 " гласа.

" Част от Българска социалистическа партия желаеха моята оставка пред медиите, само че на пленума не споделиха нищо. Това не е за първи път ", сподели още тя.

" Няма разцепление и разединение в партията. Имаше не 50, а 21 подписа. Щеше да е пагубно, в случай че зад тези подписи стоят общински организации, само че в нито една организация не са се приемали такива решения ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разгласи, че в партията има разлики, само че Българска социалистическа партия не е разграничена.

" Никъде по места не се приказва за сходно нещо. Ние сме допустимо най-демократичната партия. Безгрешни няма, само че дано се чува обективното мнение ", приключи Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР