Приехме новината с голяма радост. Много сме щастливи за жеста.

...
Приехме новината с голяма радост. Много сме щастливи за жеста.
Коментари Харесай

Обещано - изпълнено! Краси Радков дари колата от Капките на детска болница

" Приехме новината с огромна наслада. Много сме щастливи за жеста. Не всеки ден някой подарява кола. " Това споделиха пред " България Днес " от Столичната болница по детски заболявания " Проф. Иван Митев ". Ентусиазмът им е във връзка благородната постъпка на огромния победител в шоуто " Като две капки вода " Краси Радков. След грандиозния край феновете дефинираха артиста за най-хубав подражател с последния си облик на велики Емил Димитров. Така Радков стана първенец в десетото юбилейно издание на предаването и разгласи, че подарява премията си -, автомобил на детската педиатрия в София.

" Ние сме признателни на господин Радков. Наистина това е доста благородна постъпка! Не всеки отстъпва толкоз огромна премия за положителното на децата. Много малко останаха хората, които ги вършат тези жестове ", допълват от педиатрията.

Постъпката на Краси Радков е мощно оценена, защото болничното заведение разполага единствено с една персонална кола и тя е вид баничарка. За момента педиатрията към момента не е решил защо ще бъде употребявано новото транспортно средство, само че сигурно ще им е в огромна помощ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР