Причината за отношението на ръководството на БСП и на Корнелия

...
Причината за отношението на ръководството на БСП и на Корнелия
Коментари Харесай

Васил Василев: ДПС поиска от Нинова да е против Радев

Причината за отношението на управлението на Българска социалистическа партия и на Корнелия Нинова би трябвало да се търси в погледа, който Българска социалистическа партия е имало сега след изборите и в едно допустимо перспективно съдействие с Движение за права и свободи. Движение за права и свободи бяха срещу Радев, аз мисля, че Нинова беше срещу Радев, тъй като Движение за права и свободи желаеха това от нея. Това разяснява Васил Василев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Много неща се трансформират в политиката, те се трансформират за часове, а камо ли за толкоз дълго време. Това, поради което Българска социалистическа партия потегли надолу, тъй като го имаше този забележим за обществото раздор. Това отдалечаване и нежеланието ѝ да се разгласи за втори президентски мандат ", разяснява той.

" В този тип на политика ангажиментите са постоянно прикрити с някакви псевдодоговорки, които излизат на повърхността, че мъчно някой може да се добере до истината. Договорките си проличават от делата, само че откакто към този момент е късно, откакто към този момент делата са осъществени ", сподели още Васил Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР