Причината, според нейни колеги, се криела в остри разногласия с

...
Причината, според нейни колеги, се криела в остри разногласия с
Коментари Харесай

200 По Рихтер В Медиите! Изгониха Радина Червенова От Бнт!

Причината, съгласно нейни сътрудници, се криела в остри различия с новия й началник Емил Кошлуков. Преди месец той оглави Българска национална телевизия и седна на стола на нейния брачен партньор Константин Каменаров. Кошлуков даде серия изявленията, в които разкри детайлности от неприятното ръководство на предшественика си. Стана ясно, че в Българска национална телевизия има дупка от над 40 милиона лв.. Огорчена, че Кошлуков е толкоз гневен против мъжа й, Радина спряла да го поздравява и намерено настройвала екипа на новините против него. Говори се даже, че подтиквала към непокорство останалите кореспонденти и водещи. Кошлуков имал изострен диалог със славата водеща, в който я подканил в случай че не е съгласна с него и методите му на работа, да си тръгне. Червенова по този начин и направила – неотдавна е подала молбата си. „ Иначе щяха да я уволнят ”, споделят нейни сътрудници от „ По света и у нас ”.

Малко следкато зае поста, Емил Кошлуков уволни дългогодишната шефка на новините Уляна Пръмова. Радина оповестила, че предпочитаа да напусне дружно с нея. За решението й натежал и обстоятелството, че през последните две години тя бе налегната от съществени здравословни проблеми.

Миналото лято червенокосата водеща мистериозно се изпари от новинарския ефир, а хиляди фенове се питаха къде изчезна любимката им. По коридорите на Българска национална телевизия даже се бе понесъл слух, че неувяхващата новинарка ще прави лично седмично предаване и по тази причина е зарязала новините. Истината обаче се оказа доста по-жестока. През 2018 година Радина била диагностицирана с рак на гърдата. Говорителката постоянно ходела на профилактични прегледи, само че все пак бедата я връхлетяла. Червенова била решена да се бори до дъно и се подложила на терапия във Франция. За неин шанс, заболяването била хваната в точния момент, а интервенцията се оказала повече от сполучлива. Днес тя е в ремисия.

Самата водеща към момента не била решила какво ще прави, откакто слезе от дребния екран. Планове за бъдещето не е оповестил и мъжа й Коко Каменаров. Преди няколко седмици от имотната декларация, подадена в Сметната палата, стана ясно, че през 2018 година Каменаров и жена му са си купили нов апартамент в София занад 350 000 лв., както и селска къща от някогашния министър на културата в държавното управление на Орешарски Петър Стоянович.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР