Причината - голямо закъснение на полет за Барселона. От авиокомпанията

...
Причината - голямо закъснение на полет за Барселона. От авиокомпанията
Коментари Харесай

Над 150 души останаха блокирани близо 12 часа на Летище София

Причината - огромно забавяне на полет за Барселона. От самолетната компания обяснили на пасажерите, че метеорологични проблеми принудили самолетът да чака с часове политане от Йордания.


Самолетът от София до Барселона на нискотарифна самолетна компания е трябвало да излети още в 6:30 ч. Половин час по-късно, обаче, пасажерите получили писма на електронните си пощи, че полетът ще закъснее. Оттогава часът за излитането се променял няколко пъти, оставяйки пред осведомителните табла десетки обезпокоени хора.

Пясъчна стихия е повода за огромното забавяне. Това е единственото пояснение, което получили чакащите хора.

От 2 и половина съм тук, от нощес. Просто никой не дава информация.Загуба на време, билети имаме други за мач, ще вървим вечерта. Не знам дали въобще ще сварим, хотел също имаме непокътнат.Тази вечер къде ще спим, не зная
За някои от пасажерите Барселона е първа спирка от дълго чакана почивка.
Имахме връзка за Майорка от обяд. Ние си изпускаме връзката и би трябвало довечера да стоим на летището в Барселона. Никога такова нещо не съм предполагала - провалиха ни цялата почивка.Допълнителни разноски са, тъй като изгубвам през целия ден действително и тук, и там.
Малко преди 18 ч. самолетът за Барселона излетя, а доста от пасажерите се качиха на борда с желанието да търсят обезщетения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР