Причината била поредната любов в живота муВлади Въргала поднесе голяма

...
Причината била поредната любов в живота муВлади Въргала поднесе голяма
Коментари Харесай

Влади Въргала отново с ново гадже

Причината била следващата обич в живота му

Влади Въргала сервира огромна изненада, единствено че този път тя не е обвързвана с професионалните му случки, а с персоналните. Актьорът се е разделил с актрисата Тезджан Ферад – Джани, поради която преди 2 години се разведе със брачната половинка си Силвия.

От към месец и половина звездата от тогавашното " Ку-ку " и " Пирон " не дели един покрив с атрактивната туркиня, която също се изявява като актриса и дори играе в взаимни спектакли с него.

Причина за раздялата е нова обич в живота на Въргала, написа Lupa.bg. От известно време Влади е с по-млада жена до себе си и скъсал с Тезджан.

Двамата сякаш са запазили другарски връзки между тях, но  наранената актриса  разобличи досегашния си обичан.

" Когато се запознахме, той към този момент не беше със брачната половинка си. Въртеше три любовници, които последователно отсвири или най-малко по този начин ми сподели на мен.

Сега е отново с нова жена. Дано да е благополучен и най-сетне да е разкрил това, което търси ", злъчно разяснява Тезджан Ферад.

Атрисата признава, че Въргала е имал съществени проблеми с алкохола, с които обаче е съумял да се пребори и сега не близва и капка.

Джани, както я назовават приятелите й, твърди, че след раздялата си с Влади е унищожена и няма сили да се впуска в нова връзка.

Тя към този момент отглежда сама сина си, който е с лека форма на аутизъм. Надява се да продължи да играе в постановката, режисирана от Влади Въргала.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР