Приблизително 75 000 Porsche Taycan, доставени по целия свят от

...
Приблизително 75 000 Porsche Taycan, доставени по целия свят от
Коментари Харесай

Софтуерна актуализация за всички варианти на Porsche Taycan - видео

Приблизително 75 000 Porsche Taycan, доставени по целия свят от края на 2019 година до момента ще бъдат изцяло обновени. Независимо от възрастта на автомобила, мотора и каросерията, всички разновидности на модела могат да бъдат доведени до статуса на моделна година 2023 със софтуерна актуализация.

Според Porsche клиентите ще се възползват от по-голяма успеваемост на задвижването, от нови функционалности и усъвършенствания в Porsche Communication Management (PCM), Porsche Connect и системите за подкрепяне.

„ Актуализацията включва и алтернатива за отключване на обособени функционалности и съоръжение след закупуване “, споделят от Цуфенхаузен. В допълнение, опцията за актуализации по въздуха (OTA) ще увеличена за всички разновидности на Taycan. Актуализацията е безвъзмездна за клиентите и се конфигурира като част от посещаване в сервиз.



„ От 2019 година насам ние оптимизирахме необятно моделната серия в съвсем всички области. Добавени са нови функционалности, други са ревизирани или към този момент са даже по-лесни за преживяване от клиентите “ - споделя Кевин Гиек, началник на серията Taycan - „ Всеки, който е карал Taycan през цялото време, ще бъде прелестно сюрпризиран след актуализацията какво се е случило в това време от страната на автомобила. “

Точният обсег на актуализацията и продължителността на визитата в сервиза зависят от съответния софтуерен статус на съответния Taycan. Колкото по-старо е транспортното средство, толкоз повече усъвършенствания и нововъведения ще се конфигурират.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР