Приближаваме се към финала на най-обсъжданото дело от последните години.

...
Приближаваме се към финала на най-обсъжданото дело от последните години.
Коментари Харесай

Кейт Мос ще свидетелства в процеса на Джони Деп срещу Амбър Хърд

Приближаваме се към финала на най-обсъжданото дело от последните години. Джони Деп съди някогашната си брачна половинка за клюка, тя пък го упреква, че я е подлагал на тормоз, до момента в който са били женени. Днес по делото ще свидетелства някогашната другарка на Джони Деп, моделът Кайт Мос.

Името на модела, който през днешния ден е на 48 години, беше забъркано от Амбър Хърд още по време на делото в Лондон през 2020 година, когато Джони Деп опита да осъди английски вестник. Тогава Хърд оправда една от обстановките, в които е удряла Джони Деп, точно със страха си той да не направи същото, каквото е направил с Кейт Мос.

„ Действително ударих Джони, само че с цел да защитя сестра си “, сподели тя пред съда в Лондон, където Джони Деп беше завел дело против вестник „ Сън “. „ Той щеше да я блъсне по стълбите и в този миг си спомних информация, която бях чула, че е блъснал една от някогашните си приятелки. Мисля, че беше Кейт Мос. Бях чула този слух от двама души и към момента беше свеж в паметта ми. “

Джони Деп загуби делото във Англия, само че заведе ново, този път в Съединени американски щати против някогашната си брачна половинка. Амбър Хърд разгласява публикация през 2018 година, в която, без да посочва някогашния си брачен партньор по име, загатна, че е била жертва на домашно принуждение. Това стана и мотив за правосъдното дело.

Амбър Хърд още веднъж загатна хипотетичния случай с Кейт Мос и затова юристите на Джони Деп я привлякоха като очевидец по делото. Преди Амбър Хърд да спомене случая със стълбите през 2020 година, нямаше никаква информация, че Джони Деп е посягал на приятелката си.

Никога до момента Кейт Мос не е коментирала изказванието, че Джони Деп я е блъснал по стълбите, тъй че показанията ѝ тази седмица ще са извънредно значими за делото. Ако удостовери, че Джони Деп я е блъснал, това ще наклони везните в интерес на Амбър Хърд и ще покаже, че тя фактически е имала причина да се опасява за живота на сестра си и за личния си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР