При здравословно състояние организмът има едни вибрации. При различните болести

...
При здравословно състояние организмът има едни вибрации. При различните болести
Коментари Харесай

Заветът На Великия Петър Дънов: Мисълта Може Да Изпъди Всяка Болест От Човека!

При здравословно положение организмът има едни трептения. При другите заболявания са разнообразни вибрациите, само че всяка болест приказва за намалени трептения. Температурата би трябвало да се увеличи. Това става с произнасяне на специфични мисли и формули, които човек, като ги изговори и внесе в организма си, трансформират вибрациите. Това се реализира и с гледане на хубави картини, пейзажи, звездното небе може също да служи за лек, написа Highviewart.

Обезсърченият и болният да гледат трептящите с друга светлина звезди. От светлината на звездите човек може да се насърчи и да се лекува.

Човек може да се лекува посредством мисълта си. Колкото по-силна и съсредоточена е мисълта на индивида, толкоз по-лесно може да се излекува от известна болест. Достатъчно е да каже една дума, с цел да се излекува. Има думи, които действуват вълшебен върху индивида. Той би трябвало да знае и по кое време да каже думата. Всяко нещо би трябвало да става на своето място и време.

Болестите се дължат на струпване на непознати субстанции, обаче посредством мисълта и волята си човек може да ги изхвърли вън от тялото си и да оздравее. Колкото по-възвишена е мисълта, толкоз по-големи благоприятни условия крие в себе си.

Силната мисъл лекува всички заболявания. Кабалистът обяснява по следния метод лечението посредством мисълта: мисълта е в положение да видоизмени вибрациите на човешкото тяло. Когато човек заболее, тези трептения се понижават; с мисълта той може да ги обърне от нисши във висши.

Хремата да вземем за пример се провокира от необикновен жанр микроби, които попадат в носа, и в случай че вибрациите са намалени, те намират условия за размножаване. Като се развъждат, те нервират слизестата ципа на носа, носните жлези, с цел да се освободят от това раздразнение, отделят несметно течност, която ги изхвърля на открито.

Човешката мисъл е обвързвана с виталното електричество в живота. Когато мислите са позитивни, те притеглят виталните сили към себе си; когато мислите са негативни, тия витални сили се разпръскват, отдалечават се от индивида, в резултат на което се появява заболяване.

Например, в случай че имате някой съперник, който ви ненавижда, неговата мисъл по отношение на вас е доста мощна. Той може да ви направи отрицателен и вие ще заболеете.

Законът е следният: в случай че вие заболеете, туй заболяване ще се върне върху него, ще има назад придвижване.

Вие можете да изпращате вашите позитивни мисли, вашите топли усеща и пожелания към някой болен с безспорна религия, без никакво съмнение и подозрение и той ще оздравее. Значи, с цел да бъде здрав някой човек, би трябвало да изпратите от себе си един витален ток към него.

Той ще схване вашата мисъл и благопожелание и ще се почувствува по-добре. В туй отношение положителните другари са добра ограда за здравето, а неприятните другари всеки път носят заболявания и премеждия.

Когато волята взима присъединяване, вие можете сами да се лекувате. При присъединяване на волята вие можете да стоите с часове вън на студа с тънки облекла, без да се простудите. Мислено човек може да си създаде топла, магнетична дреха, с която и в най-големия мраз няма да трепери. Без такава дреха, без присъединяване на волята, колкото добре да е облечен, човек отново може да усеща мраз и да се простудява.

Ако някой заболее от ревматизъм, би трябвало да го хване, да го раздруса малко и да стартира да му приказва, че е забъркал пътя си и да напусне организма му. Ако ревматизмът се е загнездил някъде в рамото, би трябвало да го насочва към лакътя си, след това към пръстите на ръката, до момента в който го изкара на открито.

Болестите се лекуват освен с медикаменти, само че и с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка болест от човешкия организъм. Мощна е силата на мисълта.

Ако някой от вас страда от тресчица, дано вложи в себе си мисълта, че желае да оздравее, да посвети живота си за осъществяване на едно положително, велико дело. В скоро време мисълта стартира да работи в него и треската ще мине. Ако концепцията му даде добър резултат и той оздравее, това демонстрира, че тя е проработила. Всяка концепция, всяка добродетел, която може да се осъществя, първо усъвършенства здравето на индивида.

Индусите имат следния метод за лечение на раните си: събират праната от природата и благодарение на мисълта си насочат тази прана към болното място, което най-вече за 20 минути оздравява.

Докато живеете в света на несъгласията, би трябвало да знаете, че се намирате под закона на внушението. Никой смъртен, дори и вечен, не е свободен от този закон. Като имате поради това, всеки път ще държите в мозъка си позитивни мисли и усеща, в случай че желаете да се освободите от доста мъчителни положения, които не са ваши. Ако се свържете с някой човек, който страда от крайник, и вие ще изпитате същата болежка.

Има дни и часове, когато внушението се отразява нездравословно върху индивида. Тогава нито той би трябвало да внушава, нито другите на него. В такива моменти човек би трябвало да се огражда от внушението по този начин, както военните се ограждат от своите неприятели с ред замъци.

Яви се израстък в корема или другаде някъде.Не се плашете това демонстрира, че се е натрупала на едно място непотребна сила, която би трябвало да се насочи някъде на открито. Ще стимулирате някои от здравите кафези в близост да изгонят тази сила вън, мисълта да е мощна, съсредоточена и ще се пристигна до естественото положение. Ако няма различен излаз, може и с интервенция да се отстрани заболяването. Но със мощна, съсредоточена мисъл един израстък може да изчезне самичък по себе си.

Чрез подстрекателство може да поболите и най-здравия човек. Чрез подстрекателство може да изкарате какъвто и да е израстък вън от тялото, и то за 24 часа. За три дни може да изкарате израстък, като поставите болния в магнетичен сън. Чрез подстрекателство какъвто и да е израстък може да се отстрани, зависи всичко от мисълта.

Ако сте хремави, мислете за здравето. Често повтаряйте мисълта: Аз съм здрав, и в скоро време хремата ще ви напусне. Здравият постоянно мисли за заболяването и я притегля. Правете тъкмо противоположното мислете за здравето, с цел да го привлечете и усилите и да се освободите от заболяването.

Разумното, положителното, великото в индивида е в положение да се бори с микробите, които предизвикват заболяванията. Прилагайте положителните и позитивни думи и мисли като формули, с които можете да си въздействувате.

Как лекуват през днешния ден туберкулозните? Турят ги на легло да не се движат нито наляво, нито надясно, хранят ги по необикновен метод и нищо повече. Не, дано оставят болния свободно, в случай че желае да лежи да лежи, в случай че желае да се разхожда да се разхожда, само че да стартира да произнася доста пъти дневно думите: Ще оздравея, като последователно усилва и стигне до 1000 2000 пъти дневно.

Първият ден да произнесе тия уми 100 пъти, вторият 120 пъти, третият ден 150 пъти и така нататък, до момента в който стигне до 1000 или 2000 пъти. Така може да се лекува всяка болест, всяко разубеждаване. По този метод тежката, тъмна атмосфера към болния се разведрява, става светла, приятна и той от ден дневно се усеща все по-добре, по-разположен. Тогава всички здрави хора ще почнат да посещават този човек.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР