При закупуване на десетте основни хранителни продукти на промоция потребителите

...
При закупуване на десетте основни хранителни продукти на промоция потребителите
Коментари Харесай

Промоциите в магазина ни спестяват 18 лева

При закупуване на десетте съществени хранителни артикули на промоция потребителите икономисват общо 18 лв.. Това пресметнаха от комерсиалната верига в отговор на питане от „ Телеграф “.

Става въпрос за брашно, захар, олио, картофи, самун, домати, сирене, прясно мляко, масло и кайма.

От компанията изясняват, че логиката при образуване на пониженията е обвързвана с търсенето и спецификата на съответния миг – да вземем за пример празници, сезони и така нататък

Само от предложенията в брошурата от последната седмица за пазар на основни продукти от така наречен пазарска кошница се икономисват към 25 лева на всеки 100 от най-важните артикули за всяко едно домакинство.

С 20% по-евтино ще ни излезе пролетното разчистване тази година, в случай че си набавим всичко належащо до 26 март от най-голямата верига.

Предложенията им са двуседмични и обгръщат над 200 подбрани продукта за бързо, елементарно и налично във всяко едно отношение пролетно разчистване. От компанията са събрали необятен набор от уреди и препарати за разчистване, с които може да заблестят и най-трудно наличните места – в това число препарати за разчистване на печки, фурни, барбекюта и изобщо за всичко в кухнята и останалите пространства.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР