При второто си участие на Световна купа по художествена гимнастика,

...
При второто си участие на Световна купа по художествена гимнастика,
Коментари Харесай

Ансамбълът: Доволни сме, но това не ни успокоява

При второто си присъединяване на Световна купа по художествена гимнастика, българският отбор още веднъж завоюва 3 златни медала - в многобоя и на обособените уреди.

Това обаче не успокоява Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова! Те са безапелационни, че съчетанията им ще стават по-трудни и по-сложни до олимпийските игри в Токио през лятото.

" Щастливи сме и сме удовлетворени от представянето си. Това по никакъв метод не ни успокоява. Знаем, че съперниците - даже тези, които не участваха на това съревнование, са ни гледали и несъмнено сега натрупат още точки и още компликация в съчетанията си. От тук нататък става още по-сложно. Вече може да се чака всичко. Спортът се развива и се трансформира с дни. ", беше безапелационна Стефани Кирякова при прибирането на девойките.

На Световната купа в София активът на грациите на Весела Димитрова беше същият - три златни медала.
View this post on Instagram

" Още ни е " прясно " да се явяваме на надпревари, защото имахме много дълга пауза. Беше доста прочувствено. Този път имахме опция да се срещнем с множеството тимове. Само Русия и Япония липсваха от основните ни съперници. Радваме се, че още веднъж успяхме да изпитаме страстта от надпреварата и се надяваме идващия път да сме по-добри ", безапелационна е капитанът Симона Дянкова.
View this post on Instagram

От Баку българските гимнастички се прибират с 8 медала. Освен трите златни оценки на ансамбъла, самостоятелните ни представителни Боряна Калейн и Катрин Тасева донесоха още 5 медала.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР