При вчерашната си визита в Бейрут френският президент Еманюел Макрон

...
При вчерашната си визита в Бейрут френският президент Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Еманюел Макрон към политическата класа в Ливан: Осъществете дълбока промяна

При вчерашната си аудиенция в Бейрут френският президент Еманюел Макрон видя със личните си очи руините от детонацията във вторник, над които още се вдигаше дим, написа френският в. "Монд ".

От едната страна, морето и това, което е останало от бейрутското пристанище, от другата страна - небостъргачи с изпотрошени фасади, написа френското издание за гледката, разкрила се пред президента Макрон и външния министър на Франция Жан-Ив Льо Дриан, до момента в който вървяха измежду пепелищата и руините от детонацията, придружени от голям брой елементарни ливанци, съветници, представители на управляващите, на ливанските сили за сигурност и публицисти.



След като посети мястото на детонацията, Макрон прикани за интернационално следствие на това по какъв начин се е стигнало до нещастието, написа в. "Фигаро ". Изданието подчертава върху думите на президента, че е пристигнало време на отговорности за Ливан и ръководителите на страната.

Френският водач прикани ливанската политическа класа да реализира "дълбока смяна ", като в това време акцентира, че той самият не може да размени ливанското държавно управление.

С тези си думи Макрон изрази нежеланието си да бъде упрекнат в интервенция във вътрешните работи на Ливан, отбелязва "Фигаро ".

Френският президент Макрон дойде в Бейрут

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР