При възможно най- висок протокол, церемонията премина стегнато и динамично,

...
При възможно най- висок протокол, церемонията премина стегнато и динамично,
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев посвети конкурса Бизнесдама на годината 2017 на българското председателство на ЕС

При допустимо най- висок протокол, церемонията мина плътно и динамично, като първоначално бяха вдигнати две тостове. Първата за рожденичката Лиляна Павлова и втората за астралния и близнак Деница Сидерова, брачна половинка на Волен Сидеров, която си потегли с премия Жена-Вдъхновение.



Цветелина Маймарова връчи премиите Beauty Oscars, дружно с Мис Уелс Англия 2017

Почетни посетители бяха нотариус Весела Ивчева, Мариана Печеян /почетен председател/ и бизнесдамата Цветелина Маймарова, която ръководи състезанието за 2017 година. Наследничките на популярната Надка Караджова квартет Славеи откриха вечерта с Хубава си моя горо и Хей, поле необятно, като в музикалната част бяха последвани от Есил Дюран, която пък получи статуетка за Певица на годината- нов конкурс на лорд Минчев, който ще направи опит да възроди благородните хрумвания на Златния Орфей.



Топ стоматолог Смилен Смилов, топ юрист Стоян Стойков с мис Уелс и Есил Дюран

Бизнесдама на годината стана Камелия Терзийска /Брейн сторм консулт/, като това пристигна естествено след обилното празнуване на 20 години от основаване на счетоводната и компания. Благотворителната лотария насърчи всички за елегантен в интерес на българския бал в Лондон. Следващи в сан листата на наградените бе Мария Дончева-мениджър в Christian of Roma, последвана от Мария Бонева, която получи оценката за лична фешън телевизия Code Fashion.



Нотариус Весела Ивчева връчи премията на Мария Данчева от Кристиан оф Рома в компанията на нейната работодателка Елена Кристиано

Почетен диплом отиде и при Калина Широкова от Велико Търново /за цялостна дейност/ а младата бизнесдама Анна Стефанова бе отличена за своя дебют. Оля Маркес де Карденас стана притежател на наградата за издател на медии а Поля Кинова- за лична фешън марка. Нейната премия връчи Ивана Скендерова, облечена в рокля на Кинова, особено основана за мотива. Съпругата на Волен Сидеров Деница Сидерова бе наградена за Жена-Вдъхновение и дружно с останалите носителки на влиятелния приз обра овациите. Красотата дойде персонално от Англия в името на мис Уелс, която връчи част от премиите за хубост на Цветелина Маймарова Beauty Oscars. Мис България 2017 Тамара Георгиева асистира при връчването на част от първокласните призове и бе обект на доста внимание и овации. Следващото грандиозно събитие на лорд Минчев ще бъде обичайния Руски бал, който ще се организира на 21 февруари в деня в който първият цар Романов е стъпил на трона в Русия.



Ирена Соколова- Жени Герб, банкерката Виолина Маринова, актрисата Искра Радева, Мариана Печеян и Капка Амзина
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР