При тази нотариуска мъжете ще се редят на опашка за

...
При тази нотариуска мъжете ще се редят на опашка за
Коментари Харесай

Тази силиконова правистка побърка интернет

При тази нотариуска мъжете ще се редят на опашка за удостоверяване на документи. Знойна силиконка е новото попълнение в редиците на юристите и е най-горещата правистка. Пищните форми на перничанката Вероника Никифорова станаха сензация в интернет. Перничанката учи право и е студентка втори курс в Югозападния университет в Благоевград.

Дамата стана известна, около присъединяване си в състезанието „ Мис Силикон”, чийто край е в сряда. И без подозрение ще предизвика интереса на жури и аудитория, написа „ Телеграф”.

Самата Вероника споделя, че се е присъединила в надпреварата най-много поради тръпката. И с цел да разбере от близко, коя от участничките е с най-яки форми.

Иначе, за себе си Вероника споделя, че е поставила по 600 кубика в деколтето. Освен това е напомпала и устните си, което й придава кукленски тип.

Тя признава, че родителите й не утвърждават новата й визия, само че пък тя се усеща съвършено в кожата си.

Все отново се надява устните й да спаднат скоро, с цел да се успокоят най-малко малко околните й.

Както доста други силиконки, по този начин и Вероника е преследвана от злобата на свои другари. Женската злоба се отразила и на нея, макар че мъжете не престават да припадат в краката й от пръв взор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР