При спецоперация на служители на отдел Киберпрестъпност при ГДБОП, под

...
При спецоперация на служители на отдел Киберпрестъпност при ГДБОП, под
Коментари Харесай

ГДБОП разби група за иновативни измами в игрални зали

При спецоперация на чиновници на отдел " Киберпрестъпност " при ГДБОП, под управлението на софийската прокуратура, е обезвредена проведената незаконна група, работила на територията на цялата страната, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Групата била построила новаторски механизъм за отдалечен достъп до игрални автомати, чрез който изменяли компютърно-информационните данни в софтуера на хазартните уреди и осъществила непозволени облаги в изключително огромни размери. Задържани са четирима директно след приемане на облага от манипулиране на хазартни уреди.

Според Министерство на вътрешните работи лицата са работили извънредно подмолно и професионално, като всеки от участниците е имал тъкмо избрана роля в незаконната активност - един симулирал присъединяване в хазартните игри, а различен - направлявал отдалечено хазартното оборудване до този, който е изработвал електронните устройства за изменяне на компютърно-информационните данни в софтуера на хазартните автомати.

Иззети са електронни уреди за отдалечено манипулиране на игралните автомати, механически средства за управление на софтуера на хазартните уреди и парична сума в изключително огромни размери.

Предстои на арестуваните да им бъде повдигнато обвиняване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР