При реализация по неотложност след четиримесечна разработка на Районната прокуратура

...
При реализация по неотложност след четиримесечна разработка на Районната прокуратура
Коментари Харесай

Задържаха чичо и племенник за сводничество

При реализация по необходимост след четиримесечна разработка на Районната прокуратура в Разград и ОД на Министерство на вътрешните работи,  са арестувани чичо и племенник, набирали и транспортирали дами за полова употреба, както и за склоняването им към блудствени дейности и съвкупление. Това оповестиха от Апелативна прокуратура-Варна.

В ареста с разпореждане на наблюдаващия делото прокурор от Районната прокуратура са 43-годишният мъж и племенникът му на 21 години . Срещу двамата е формирано и дело за пране на пари, което се води в Окръжната прокуратура в Разград.

Престъпната активност на двамата обвинени е следена от проверяващите четири месеца. Вътрешният трафик на дами за полова употреба, както и набирането и склоняването им към развратни дейности е траяла от началото на годината до 14 август.

Тогава под управлението на Районната прокуратура в Разград се е пристъпило по необходимост към реализация на създаването. Извършени са претърсвания и изземвания на няколко адреса в разнообразни градове. В къщите на двамата обвинени са конфискувани към 700 грама злато. Сводниците управлявали ново „ Ауди “ и изплатено на лизинг „ БМВ “.-->

Всеки от двамата мъже работел с по две дами, които били употребявани за развратни дейности. Клиентите били набирани посредством разгласи в интернет уеб сайтове. В Разград и Хасково сводниците наели квартири, където се помещавали дамите, набрани и склонени да проституират.

Имало ценоразпис за другите типове полови услуги. За един час се плащало към 120 лв., ексцентричните стремежи се таксували много по-скъпо. За постоянни клиенти имало отстъпки.

Заради заплахата обвинените да се укрият, да извършат закононарушение или да влияят върху свидетелките по делото, както и да упражнят върху тях физическа или психическа насила, Районната прокуратура в Разград ще внесе искане в съда за установяване на непрекъснати ограничения за неотклонение  „ Задържане под стража “ за двамата мъже.

За всяко от трите закононарушение, в които Районната прокуратура в Разград ги е привлякла като обвинени, се планува наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години и санкция в разнообразни размери.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР