При поредна телефонна измама в Плевен 74-годишна жена е изхвърлила

...
При поредна телефонна измама в Плевен 74-годишна жена е изхвърлила
Коментари Харесай

74-годишна плевенчанка хвърли през прозореца 3900 лева на телефонни измамници

При поредна телефонна машинация в Плевен 74-годишна жена е изхвърлила през прозореца на жилището си 3900 лв., оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Вчера към 11.30 часа тя е получила позвънявания на стационарния и на мобилния си телефон от мъж, който се показал за чиновник на Министерство на вътрешните работи. Непознатият обяснил, че се организира интервенция по залавяне на телефонни измамници, като предиздвикал пострадалата да изхвърли 3900 лева през прозореца. Случаят се проверява от прокуратурата и полицията.

Само преди ден друга стара жена от Плевен бе излъгана по същата скица и изхвърли през прозореца на жилището си 1700 лв..

Гражданите не трябва да дават пари на непознати по никакъв мотив, предизвестиха криминалисти от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен. Те прецизираха, че полицията в никакъв случай не търси подпомагане от жители по телефона и в никакъв случай не желае даване на пари за залавянето на нарушители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР