При полицейската акция в Казанлък и Гурково има над 12

...
При полицейската акция в Казанлък и Гурково има над 12
Коментари Харесай

Демерджиев: Цената за един глас за изборите достига до 150 лева

При полицейската акция в Казанлък и Гурково има над 12 арестувани, има арестувани наркотични субстанции, има открити данни за лихварска активност, има открити данни за практикуване на насила върху разнообразни хора. Това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев.
Прочетете още
" Тези акции няма да бъдат инцидентни. Обещах и при миналата акция в Гурково, че нито ще е последна и че ще останат по този начин нещата. Ще продължат да се организират до момента в който проведената престъпност по места бъде принудена да откри тази си активност ", съобщи Демерджиев.

До през вчерашния ден има формирани 48 производства против пазаруването на гласове, което е повече спрямо предходните избори. Растат непрекъснато и сигналите и производствата всекидневно..

" Очакваният напън от страна на купувачите на гласове е по-голям. Съответно повече са сигналите и повече са досъдебните производства на този стадий. Схемите са най-различни и те не са чак толкоз необикновени. Те са като даване на разнообразни обществени услуги, които не се дават сега или които не са свързани по никакъв метод с изборите, само че се манифестира, че в случай че не се гласоподава за избрана политическа мощ, няма да се получи някаква обществена услуга. Засили се и корпоротивния избор ", посочи Иван Демерджиев.

По отношение на цената на един глас, министърът сподели, че има данни да е достигнал до 150 лв., като заплащанията се вършат поетапно - т.е. една част преди, а друга част след гласуването.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР