При полицейска акция тази вечер беше задържан мъж, заподозрян за

...
При полицейска акция тази вечер беше задържан мъж, заподозрян за
Коментари Харесай

Задържаха мъж за инцидента с бомбичката, ранила полицайка на мача ЦСКА-Левски

При полицейска акция довечера беше арестуван мъж, обвинен за раняването на двамата служители на реда с бомбичка на футболното дерби ЦСКА- " Левски ", съобщи Българска национална телевизия.

Заподозреният е отведен за разпит в Столична дирекция на вътрешните работи, заяви основният секретар Младен Маринов.

Припомняме, при случая изключително тежко пострада полицайка, за която имаше риск да загуби зрението на едното си око. След извършената тежка интервенция лекарите дадоха вяра, че тя ще се възвърне изцяло.

Засега от Министерство на вътрешните работи не оповестяват детайлности за самоличността на арестувания, който по време на мача е бил в бранша на " Левски ".

Според информация на " 24 часа ", арестуваният се е предал непринудено, Името му е Йордан Исаев, роден е през 1993 година, не е осъждан. По време на мача е носел не една, а две маски.

Исаев е бил в бранш " Б ", откъдето е хвърлил бомбичката. Тя е прелетяла към 50 метра и при взривяването си е ранила полицайката, която се е намирала в буферната зона в бранш " А ". Младата жена и нейни сътрудници са били в тунела зад врата. Стъклото се е пръснало и парче от 4 мм се е забило в окото ѝ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР