При инспекция в централната градска зона екип на ОП Чистота“

...
При инспекция в централната градска зона екип на ОП Чистота“
Коментари Харесай

На Главната в Пловдив глобиха няколко души за изхвърлени фасове!

При ревизия в централната градска зона екип на Оперативна програма " Чистота “ издаде единствено за няколко часа през вчерашния ден следобяд шест фиша за изхвърлени фасове отвън кошчетата за боклуци. Това заяви шефът на Оперативна програма " Чистота “ Иван Стоянов.

Двама души са санкционирани на Главната, а други четирима – в градинката до Римския стадион. Гражданите са глобени за нарушаване на общинската разпоредба за запазване на публичния ред, член 13, алинея 2, за изхвърляне на угарки от цигари на нерегламентирани места. Предвидените санкции са от 10 до 50 лева Единият от нарушителите се е опитал да избяга, само че е бил спрян от полицейски чиновник.

От началото на седмицата по наредбата за ръководство на отпадъците на територията на община Пловдив също са издадени шест фиша, добави Иван Стоянов. Той подсети, че според признато преди към година решение на Общинския съвет над 50 чиновници от предприятието имат право да глобяват за замърсяване на околната среда и прикани жителите да пазят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР