При близо 8000 активни случая на коронавирус и над 800

...
При близо 8000 активни случая на коронавирус и над 800
Коментари Харесай

В тази голяма държава с К-19 се случи не мислимото!

При близо 8000 дейни случая на ковид и над 800 умряли през август, в австралийския щат Виктория от 28 дни няма нито един нов случай - нещо, което съгласно доктор от Мелбърн преди три месеца е било немислимо, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Пред последните 24 часа в щата са били направени проби на 9828 поданици.

Здравните управляващи считат, че откакто четири седмици няма нови случаи, вирусът е бил отстранен в щата, защото това са два 14-дневни инкубационни интервала.

На 11 август дейните случаи в щата Виктория бяха 7880. Последният пациент с COVID-19 в щата е бил изписан от болница в понеделник, 23 ноември, и сега към този момент няма дейни случаи.

Растящият брой нови инфектирани преди три месеца докара до налагане на карантина в Мелбърн, въвеждане на вечерен час и ограничавания на пътуванията и фамилните събирания. Премиерът на щата Даниел Андрюс неведнъж беше подложен на критика за строгите си ограничения.

Броят на обвързваните с ковид смъртни случаи в Австралия са 907, като 819 от тях бяха регистрирани в щата Виктория, отбелязва АП.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР