При активация до края на месец февруари на мобилни планове

...
При активация до края на месец февруари на мобилни планове
Коментари Харесай

Unlimited за бизнес клиентите на Vivacom – без ограничение на скоростта |

При активация до края на месец февруари на мобилни проекти Unlimited 50+ и Unlimited 150+ за корпоративни клиенти на Vivacom ще бъдат с неограничена оптималната скорост на интернет, налична до 30.06.2022 година, и ще включват редица специфични услуги за бизнеса. Промоцията ще разреши на потребителите на двата проекта да се възползват и от цялостните благоприятни условия на 5G мобилната мрежа на оператора, която е най-бързата съгласно разбор на Ookla®. Тя е и най-голямата в страната – с покритие в над 220 обитаеми места и курорти.

Мобилните проекти Unlimited 50+ и Unlimited 150+ са особено основани за корпоративни клиенти на Vivacom, тъй като обезпечават неограничена и надеждна връзка за бизнеса. В тях са включени неограничени минути за национални диалози, SMS и MMS къси известия, диалози в бизнес група, както и неограничени мегабайти за мобилен интернет на оптималната скорост до месец юни. От януари към двата проекта се прибавя и абонамент Капитал PRO за целия период на контракта за цялостен достъп до наличието на една от водещите бизнес медии у нас. Така бизнес клиентите на Vivacom ще могат да четат безкрайно бизнес вести, разбори, ранглисти на компании, отчети за промишлености и друга потребна информация от корпоративния свят. Те ще имат опция да вършат и потребни информации за компании и браншове в база данни на Капитал с финансови индикатори и счетоводни доклади за над 200 000 компании от 2010 година до момента. Услугата Капитал PRO, налична на компютър, таблет и телефон, е основана особено за бизнес потребителите и тяхното забързано всекидневие, с цел да бъдат осведомени когато и да е за най-важните вести и събития от света на бизнеса, стопанската система и персоналните финанси.

И двата проекта за корпоративни клиенти включват също музикалната стрийминг платформа TIDAL, цифровия портфейл Pay by VIVACOM и други услуги с добавена стойност като pCloud облачно пространство за предпазване на файлове. С тях бизнес клиентите получават достъп и до телевизионната платформа EON с над 60 канала, Arena Play, DiemaXtra и Max Sport Plus за шест месеца, а при Unlimited 150+ и достъп до HBO On Demand, още веднъж за шест месеца.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР